APA:
کپیطحان، قاسم، فتحی نسری، محمدحسن، ریاسی، احمد، بهگر، مهدی، و فرهنگ فر، همایون. (1390). اثر پرتوتابی الکترونی بر فراسنجه های تجزیه پذیری و قابلیت هضم شکمبه ای و پس از شکمبه ای ماده خشک و پروتئین خام برخی منابع پروتئینی گیاهی. پژوهش های علوم دامی ایران، 3(4)، 422-434. SID. https://sid.ir/paper/464595/fa
Vancouver:
کپیطحان قاسم، فتحی نسری محمدحسن، ریاسی احمد، بهگر مهدی، فرهنگ فر همایون. اثر پرتوتابی الکترونی بر فراسنجه های تجزیه پذیری و قابلیت هضم شکمبه ای و پس از شکمبه ای ماده خشک و پروتئین خام برخی منابع پروتئینی گیاهی. پژوهش های علوم دامی ایران[Internet]. 1390؛3(4):422-434. Available from: https://sid.ir/paper/464595/fa
IEEE:
کپیقاسم طحان، محمدحسن فتحی نسری، احمد ریاسی، مهدی بهگر، و همایون فرهنگ فر، “اثر پرتوتابی الکترونی بر فراسنجه های تجزیه پذیری و قابلیت هضم شکمبه ای و پس از شکمبه ای ماده خشک و پروتئین خام برخی منابع پروتئینی گیاهی،” پژوهش های علوم دامی ایران، vol. 3، no. 4، pp. 422–434، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/464595/fa