APA:
کپیرادمردقدیری، غلامحسین، و کلباسی اشتری، احمد. (1390). بررسی ویژگی های شیمیایی و میکروبی لواشک سیب. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 7(4)، 324-329. SID. https://sid.ir/paper/465763/fa
Vancouver:
کپیرادمردقدیری غلامحسین، کلباسی اشتری احمد. بررسی ویژگی های شیمیایی و میکروبی لواشک سیب. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1390؛7(4):324-329. Available from: https://sid.ir/paper/465763/fa
IEEE:
کپیغلامحسین رادمردقدیری، و احمد کلباسی اشتری، “بررسی ویژگی های شیمیایی و میکروبی لواشک سیب،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 7، no. 4، pp. 324–329، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/465763/fa