مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,787
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

580
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی ویژگی های شیمیایی و میکروبی لواشک سیب

صفحات

 صفحه شروع 324 | صفحه پایان 329

چکیده

 لواشک نوعی فراورده خشک از میوه ها و سبزی ها است که در صورت تولید با کیفیت مناسب می تواند جایگاه مهمی را در بین مصرف کنندگان به خود اختصاص دهد. در این پژوهش ویژگی های شیمیایی لواشک سیب شامل بریکس, pH, درصد قند و ویتامین c به عنوان تابعی از دما (55 - 75 °C) و زمان (20 - 40 min) تغلیظ و دمای خشک کن (40 - 70 °C) و همچنین ویژگی های میکروبی نمونه های تولیدشده مورد بررسی قرار گرفت. نتایج خواص شیمیایی نشان داد افزایش دما و زمان تغلیظ باعث افزایش بریکس و درصد قند می شود (P<0.05) در حالی که مقدار ویتامین c کاهش می یابد (P<0.05). افزایش دمای خشک کن اثر معنی داری بر فاکتورهای مورد بررسی (بجز بریکس) نداشت (P>0.05). نتایج آزمایش های میکروبی نشان داد فلور میکروبی لواشک سیب به طور غالب شامل باکتری های هاگ زا, لاکتوباسیل ها, مخمرها و کپک ها است.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رادمردقدیری، غلامحسین، و کلباسی اشتری، احمد. (1390). بررسی ویژگی های شیمیایی و میکروبی لواشک سیب. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 7(4)، 324-329. SID. https://sid.ir/paper/465763/fa

    Vancouver: کپی

    رادمردقدیری غلامحسین، کلباسی اشتری احمد. بررسی ویژگی های شیمیایی و میکروبی لواشک سیب. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1390؛7(4):324-329. Available from: https://sid.ir/paper/465763/fa

    IEEE: کپی

    غلامحسین رادمردقدیری، و احمد کلباسی اشتری، “بررسی ویژگی های شیمیایی و میکروبی لواشک سیب،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 7، no. 4، pp. 324–329، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/465763/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button