APA:
کپیاسکندری، محمدهادی، منتصری، هاشم، مصباحی، غلامرضا، طاهری یگانه، علیرضا، نیاکوثری، مهرداد، و کرمی، سمیه. (1393). تاثیر مراحل مختلف تولید صنعتی لواشک بر میزان کاهش سم پاتولین. بهداشت مواد غذایی، 4(3 (پیاپی 15))، 51-62. SID. https://sid.ir/paper/222873/fa
Vancouver:
کپیاسکندری محمدهادی، منتصری هاشم، مصباحی غلامرضا، طاهری یگانه علیرضا، نیاکوثری مهرداد، کرمی سمیه. تاثیر مراحل مختلف تولید صنعتی لواشک بر میزان کاهش سم پاتولین. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1393؛4(3 (پیاپی 15)):51-62. Available from: https://sid.ir/paper/222873/fa
IEEE:
کپیمحمدهادی اسکندری، هاشم منتصری، غلامرضا مصباحی، علیرضا طاهری یگانه، مهرداد نیاکوثری، و سمیه کرمی، “تاثیر مراحل مختلف تولید صنعتی لواشک بر میزان کاهش سم پاتولین،” بهداشت مواد غذایی، vol. 4، no. 3 (پیاپی 15)، pp. 51–62، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/222873/fa