مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,397
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

190
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تعیین ترکیبات شیمیایی و فراسنجه های تولید گاز در پسماند کشمش

صفحات

 صفحه شروع 0 | صفحه پایان 0

چکیده

 هدف از انجام این پژوهش تعیین ارزش غذایی و اندازه گیری ترکیبات فنولیک در پسماند کشمش بود. به همین منظور از چهار کارخانه تولید کشمش (تیمارهای 1, 2, 3 و 4) در شهرستان ملایر نمونه برداری شد و مقدار ماده خشک, ماده آلی, عصاره اتری, پروتئین خام, NDF, ADF, لیگنین, خاکستر, کل ترکیبات فنولیک (TP), کل تانن (TT), تانن متراکم (CT) و ترکیبات فنولیک رسوب دهنده پروتئین (PPP) در نمونه  ها تعیین گردید. با اندازه گیری مقدار گاز تولیدی در زمان های 0, 2, 4, 8, 24, 36, 48, 72, 96, 120 و 144 ساعت پس از انکوباسیون با استفاده از معادله نمایی Y = A (1 − e-ct) اثر افزودن پلی اتیلن گلیکول بر تولید گاز و فراسنجه های وابسته به آن نیز تعیین گردید. داده های آماری به دست آمده با استفاده از طرحهای کاملا تصادفی تجزیه و تحلیل شد. مقدار NDF, ADF, لیگنین و خاکستر در تیمار 2 به  طور معنی داری (P<0.05) بیشتر از سایر تیمارها بود. مقدار TP و TT در تیمارهای مورد آزمایش تفاوت معنی-دار نشان دادند (P<0.05) تیمارها از لحاظ CT و PPP تفاوت معنی داری نداشتند. نوع پسماند کشمش نیز بر مقدار تولید گاز, سرعت تولید گاز, قابلیت هضم ماده آلی و انرژی قابل متابولیسم به طور معنی داری موثر بود (P<0.05) افزودن پلی  اتیلن گلیکول باعث شد تا تولید گاز و فراسنجه های وابسته به آن (از جمله انرژی قابل متابولیسم و قابلیت هضم ماده آلی) در تمام تیمار ها افزایش یابد. به نظر می رسد حذف اثرات منفی تانن باعث شده است تا ارزش غذایی پسماند کشمش تا حدی افزایش یابد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    علی پور، داریوش، طباطبایی، محمدمهدی، زمانی، پویا، عربی، حسنعلی، ساکی، علی اصغر، و زمانی، زهرا. (1389). تعیین ترکیبات شیمیایی و فراسنجه های تولید گاز در پسماند کشمش. پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)، 4/20(1)، 0-0. SID. https://sid.ir/paper/467036/fa

    Vancouver: کپی

    علی پور داریوش، طباطبایی محمدمهدی، زمانی پویا، عربی حسنعلی، ساکی علی اصغر، زمانی زهرا. تعیین ترکیبات شیمیایی و فراسنجه های تولید گاز در پسماند کشمش. پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1389؛4/20(1):0-0. Available from: https://sid.ir/paper/467036/fa

    IEEE: کپی

    داریوش علی پور، محمدمهدی طباطبایی، پویا زمانی، حسنعلی عربی، علی اصغر ساکی، و زهرا زمانی، “تعیین ترکیبات شیمیایی و فراسنجه های تولید گاز در پسماند کشمش،” پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)، vol. 4/20، no. 1، pp. 0–0، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/467036/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button