مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,989
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

678
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر فرآیند خشک کردن نهایی با مایکروویو و هوای داغ بر پارامترهای خشک کردن انگور خشک شده

صفحات

 صفحه شروع 108 | صفحه پایان 122

چکیده

 در این مطالعه امکان استفاده از روش مایکروویو برای خشک کردن نهایی دو نوع انگور خشک شده (آفتابی و تیزابی) بررسی گردید. بدین منظور نمونه های مورد مطالعه در حمام آب با دما (25, 45°C) و زمان (60 و 30 دقیقه) معین شستشو داده شده و پس از حذف آب سطحی, با روش های مایکروویوی (در دو توان 270 و 450 وات) و روش جریان هوای داغ (روش جابجایی) در دمای 50°C خشکانیده شدند. درصد جذب آب, ضریب نفوذ موثر رطوبت و شاخص های رنگ هانتر L) بعنوان روشنایی و نسبت (a/b اندازه گیری گردید. برای تعیین مناسبترین مدل ریاضی جهت توصیف رفتار خشک شدن نمونه ها, برازش 10 مدل ریاضی از طریق تعیین ضریب تبیین (R2), مربع خی (χ2) و ریشه مربعات میانگین خطا (RMSE) ارزیابی گردید. نتایج نشان داد که درصد جذب آب نمونه های تیزابی حدود 3 تا 4.5 برابر نمونه های آفتابی است. طبق نتایج بدست آمده, خشک کردن در دوره سرعت نزولی رخ می دهد. بر اساس ارزیابی مدل ها, مدل دو جمله ای دارای بالاترین مقدارR2 و کمترین مقدار χ2 و RMSE می باشد. نتایج نشان می دهد که روش خشک کردن نهایی, رنگ محصول را تحت تاثیر قرار می دهد و همچنین استفاده از روش مایکروویو برای خشک کردن نهایی تابع توان مورد استفاده و نوع محصول است.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    ده بوره، راضیه، و اسماعیلی، محسن. (1388). تاثیر فرآیند خشک کردن نهایی با مایکروویو و هوای داغ بر پارامترهای خشک کردن انگور خشک شده. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 5(2 (نیمه دوم))، 108-122. SID. https://sid.ir/paper/467116/fa

    Vancouver: کپی

    ده بوره راضیه، اسماعیلی محسن. تاثیر فرآیند خشک کردن نهایی با مایکروویو و هوای داغ بر پارامترهای خشک کردن انگور خشک شده. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1388؛5(2 (نیمه دوم)):108-122. Available from: https://sid.ir/paper/467116/fa

    IEEE: کپی

    راضیه ده بوره، و محسن اسماعیلی، “تاثیر فرآیند خشک کردن نهایی با مایکروویو و هوای داغ بر پارامترهای خشک کردن انگور خشک شده،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 5، no. 2 (نیمه دوم)، pp. 108–122، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/467116/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button