APA:
کپیده بوره، راضیه، و اسماعیلی، محسن. (1388). تاثیر فرآیند خشک کردن نهایی با مایکروویو و هوای داغ بر پارامترهای خشک کردن انگور خشک شده. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 5(2 (نیمه دوم))، 108-122. SID. https://sid.ir/paper/467116/fa
Vancouver:
کپیده بوره راضیه، اسماعیلی محسن. تاثیر فرآیند خشک کردن نهایی با مایکروویو و هوای داغ بر پارامترهای خشک کردن انگور خشک شده. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1388؛5(2 (نیمه دوم)):108-122. Available from: https://sid.ir/paper/467116/fa
IEEE:
کپیراضیه ده بوره، و محسن اسماعیلی، “تاثیر فرآیند خشک کردن نهایی با مایکروویو و هوای داغ بر پارامترهای خشک کردن انگور خشک شده،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 5، no. 2 (نیمه دوم)، pp. 108–122، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/467116/fa