مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,227
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

198
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مطالعه آزمایشگاهی خواص فیزیکی سیب زمینی در یک خشک کن ترکیبی با منابع حرارتی همرفتی و مادون قرمز

صفحات

 صفحه شروع 81 | صفحه پایان 93

چکیده

 در این مطالعه, چگونگی محاسبه ضریب نفوذ موثر, دانسیته و چروکیدگی یک جسم استوانه ای شکل در یک خشک کن بستر سیالی حاوی ذره های حامل انرژی (FBD) با ترکیب منابع حرارتی هوای داغ و مادون قرمز (IR) مورد مطالعه قرار گرفت. برای این منظور یک دستگاه آزمایشگاهی در مقیاس پیشتاز طراحی و ساخته شد.آزمایش ها در شرایط مختلف عملیاتی از نظر دمای هوای ورودی, سرعت هوای ورودی, جرم ذرات خنثی, قطر ذره های خشک شونده و توان منبع حرارتی مادون قرمز انجام شد. دستگاه شامل یک خشک کن با بستر سیالی حاوی ذره های حامل انرژی با و بدون ترکیب با منابع حرارتی مادون قرمز می باشد. تاثیر پارامترهای عملیاتی گوناگون بر ویژگی های فیزیکی نمونه خشک شونده بررسی شد. از سیب زمینی به عنوان ماده خشک شونده استفاده گردید. ضریب نفوذ موثر به صورت تابعی از دمای هوا و میزان رطوبت ماده خشک شونده ارایه شده در حالی که دانسیته و چروکیدگی فقط تابع میزان رطوبت جسم خشک شونده می باشد. اثر توان حرارتی منبع مادون قرمز بر تغییرات ضریب نفوذ موثر بررسی و مشخص شد که مقدار ضریب نفوذ موثر با افزایش توان منبع حرارتی افزایش می یابد. تغییرهای چروکیدگی به صورت خطی و بر حسب میزان رطوبت بیان شده است. در هنگام استفاده از ترکیب امواج مادون قرمز چروکیدگی در ذرات به دلیل تشکیل یک پوسته سخت در اطراف ماده خشک شونده نسبت به خشک کن با بستر سیالی معمولی کاهش می یابد. نتیجه ها نشان می دهد که ترکیب حرارتی امواج مادون قرمز با هوای داغ, به دلیل مکانیسم تابشی و جذب انرژی توسط ماده خشک شونده اثر قابل توجهی بر ویژگی های فیزیکی جسم خشک شونده دارد.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مولا، داریوش، هنرور، بیژن، سیف کردی، علی اکبر، سلطانیه، محمد، و باستانی، داریوش. (1389). مطالعه آزمایشگاهی خواص فیزیکی سیب زمینی در یک خشک کن ترکیبی با منابع حرارتی همرفتی و مادون قرمز. شیمی و مهندسی شیمی ایران (فارسی)، 29(1)، 81-93. SID. https://sid.ir/paper/468963/fa

    Vancouver: کپی

    مولا داریوش، هنرور بیژن، سیف کردی علی اکبر، سلطانیه محمد، باستانی داریوش. مطالعه آزمایشگاهی خواص فیزیکی سیب زمینی در یک خشک کن ترکیبی با منابع حرارتی همرفتی و مادون قرمز. شیمی و مهندسی شیمی ایران (فارسی)[Internet]. 1389؛29(1):81-93. Available from: https://sid.ir/paper/468963/fa

    IEEE: کپی

    داریوش مولا، بیژن هنرور، علی اکبر سیف کردی، محمد سلطانیه، و داریوش باستانی، “مطالعه آزمایشگاهی خواص فیزیکی سیب زمینی در یک خشک کن ترکیبی با منابع حرارتی همرفتی و مادون قرمز،” شیمی و مهندسی شیمی ایران (فارسی)، vol. 29، no. 1، pp. 81–93، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/468963/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button