مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

849
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

370
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بهینه سازی شرایط تولید آرد ماسا

صفحات

 صفحه شروع 387 | صفحه پایان 392

چکیده

 تورتیلای ذرت, نان مسطح تهیه شده از خمیر آرد ذرت (ماسا) است که این آرد با فرآیند پخت قلیایی تهیه می شود. در فرآیند پخت قلیایی, ذرت را در محلول آهکی حرارت داده سپس دانه های ذرت پخته شده در همان محلول نگه داشته می شوند (خیساندن). مرحله بعد شستن و آسیاب کردن دانه ها است تا آرد ماسای مرطوب حاصل شود که با خشک کردن در آون, آرد ماسای خشک به دست می آید. دمای پخت, زمان پخت, غلظت آهک و زمان خیساندن تاثیر معنی داری بر کیفیت آرد ماسا و محصول نهایی دارند. در این تحقیق تاثیر متقابل این چهار فاکتور به منظور تعیین بهترین شرایط تولید آرد ماسا مورد بررسی قرار گرفت. اثر دمای پخت 95oc), 85,(75 , زمان پخت (60, 30, 0 دقیقه), غلظت آهک (%1, 0.5, 0) و زمان خیساندن (18, 14,10  ساعت) با اندازه گیری pH, پروتئین, خاکستر, رنگ و ظرفیت جذب آب با طرح مرکب مرکزی بررسی شد. آنالیز آماری بهترین تیمار در تولید آرد ماسا را فرآیندی با دمای پخت85oC , زمان پخت 30 دقیقه, غلظت آهک %0.5 و زمان خیساندن 14 ساعت نشان داد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    سعادتمندی، آزاده، الهی، محمد، فرهوش، رضا، و کریمی، مهدی. (1391). بهینه سازی شرایط تولید آرد ماسا. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 8(4)، 387-392. SID. https://sid.ir/paper/472077/fa

    Vancouver: کپی

    سعادتمندی آزاده، الهی محمد، فرهوش رضا، کریمی مهدی. بهینه سازی شرایط تولید آرد ماسا. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1391؛8(4):387-392. Available from: https://sid.ir/paper/472077/fa

    IEEE: کپی

    آزاده سعادتمندی، محمد الهی، رضا فرهوش، و مهدی کریمی، “بهینه سازی شرایط تولید آرد ماسا،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 8، no. 4، pp. 387–392، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/472077/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button