APA:
کپیمحمدی، محمد، عزت پناه، حمید، مهدوی عادلی، حمیدرضا، محمدی فر، محمدامین، و امین افشار، مهدی. (1391). ﺗاﺛیﺮ دوره ﺷیﺮدﻫی ﺑﺮ ﺗﺮکیﺐ ﺷیﻤیﺎیی و ﺑﺮﺧی ﺧﻮاص ﻓیﺰیکی دوغ کﺮه ﺳﻨﺘی ایﺮاﻧی. علوم غذایی و تغذیه، 9(2 (پیاپی 34))، 37-44. SID. https://sid.ir/paper/143308/fa
Vancouver:
کپیمحمدی محمد، عزت پناه حمید، مهدوی عادلی حمیدرضا، محمدی فر محمدامین، امین افشار مهدی. ﺗاﺛیﺮ دوره ﺷیﺮدﻫی ﺑﺮ ﺗﺮکیﺐ ﺷیﻤیﺎیی و ﺑﺮﺧی ﺧﻮاص ﻓیﺰیکی دوغ کﺮه ﺳﻨﺘی ایﺮاﻧی. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1391؛9(2 (پیاپی 34)):37-44. Available from: https://sid.ir/paper/143308/fa
IEEE:
کپیمحمد محمدی، حمید عزت پناه، حمیدرضا مهدوی عادلی، محمدامین محمدی فر، و مهدی امین افشار، “ﺗاﺛیﺮ دوره ﺷیﺮدﻫی ﺑﺮ ﺗﺮکیﺐ ﺷیﻤیﺎیی و ﺑﺮﺧی ﺧﻮاص ﻓیﺰیکی دوغ کﺮه ﺳﻨﺘی ایﺮاﻧی،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 9، no. 2 (پیاپی 34)، pp. 37–44، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143308/fa