مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

514
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

161
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تشخیص پرتودیدگی گوشت مرغ با اندازه گیری ارتو - تیروزین با استفاده از تکنیک کروماتوگرافی مایع با کارآیی بالا و آشکارسازی فلویورسانس

صفحات

 صفحه شروع 72 | صفحه پایان 79

چکیده

 ارتو - تیروزین به عنوان معیاری برای تشخیص مواد غذایی سرشار از پروتئین پرتودهی شده پیشنهاد شده است. در این کار تحقیقاتی, اندازه گیری ارتو - تیروزین با استفاده از تکنیک کروماتوگرافی مایع با کارآیی بالا (HPLC) و آشکارسازی فلورسانس با قابلیت تعیین کمی 0.1Ng ارتو - تیروزین انجام شده است. این روش شامل یخ زدن و خشک کردن نمونه, هیدرولیز اسیدی و جداسازی از طریق HPLC است. با استفاده از ستونSpherisorb ODS2  امکان جداسازی خط مبنای ارتو - تیروزین از ناخالصی ها فراهم گردید. با اندازه گیری ارتو - تیروزین در نمونه های ران و سینه مرغ نشان داده شد که مقدار تشکیل شده آن در نمونه ها متناسب با دز پرتودهی بوده ولی به دلیل آن که مقدار ارتو - تیروزین اندازه گیری شده در نمونه های پرتودهی نشده متغیر بود (0.42mg/g 0.15), این روش می تواند تنها برای شناسایی نمونه های مرغ پرتودهی شده با4kGy  و بالاتر به کار رود. با توجه به افزایش خطی ارتو- تیروزین تشکیل شده در نمونه های پرتودهی شده تا 50kGy این روش به خصوص برای شناسایی نمونه های پرتودهی شده در دزهای غیرمجاز بالا مناسب است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    افلاکی، فریدون، روزبهانی، علی، و صلاحی نژاد، مریم. (1389). تشخیص پرتودیدگی گوشت مرغ با اندازه گیری ارتو - تیروزین با استفاده از تکنیک کروماتوگرافی مایع با کارآیی بالا و آشکارسازی فلویورسانس. مجله علوم و فنون هسته ای، -(2 (مسلسل 52))، 72-79. SID. https://sid.ir/paper/476225/fa

    Vancouver: کپی

    افلاکی فریدون، روزبهانی علی، صلاحی نژاد مریم. تشخیص پرتودیدگی گوشت مرغ با اندازه گیری ارتو - تیروزین با استفاده از تکنیک کروماتوگرافی مایع با کارآیی بالا و آشکارسازی فلویورسانس. مجله علوم و فنون هسته ای[Internet]. 1389؛-(2 (مسلسل 52)):72-79. Available from: https://sid.ir/paper/476225/fa

    IEEE: کپی

    فریدون افلاکی، علی روزبهانی، و مریم صلاحی نژاد، “تشخیص پرتودیدگی گوشت مرغ با اندازه گیری ارتو - تیروزین با استفاده از تکنیک کروماتوگرافی مایع با کارآیی بالا و آشکارسازی فلویورسانس،” مجله علوم و فنون هسته ای، vol. -، no. 2 (مسلسل 52)، pp. 72–79، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/476225/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button