APA:
کپیاشجع اردلان، ا.، سهرابی، م.ر.، و کرمی، ب.. (1386). تعیین ارزش غذایی اردک(Esox lusius) در دو منطقه آبکنار و شیجان تالاب انزلی. پژوهش های علوم و فنون دریایی، 2(5)، 43-53. SID. https://sid.ir/paper/476772/fa
Vancouver:
کپیاشجع اردلان ا.، سهرابی م.ر.، کرمی ب.. تعیین ارزش غذایی اردک(Esox lusius) در دو منطقه آبکنار و شیجان تالاب انزلی. پژوهش های علوم و فنون دریایی[Internet]. 1386؛2(5):43-53. Available from: https://sid.ir/paper/476772/fa
IEEE:
کپیا. اشجع اردلان، م.ر. سهرابی، و ب. کرمی، “تعیین ارزش غذایی اردک(Esox lusius) در دو منطقه آبکنار و شیجان تالاب انزلی،” پژوهش های علوم و فنون دریایی، vol. 2، no. 5، pp. 43–53، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/476772/fa