مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

951
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

727
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی مقایسه ای ترکیب شیمیایی عضله ماهی کپور پرورشی (Cyprinus carpio) و میگوی سفید هندی پرورشی (Feneropenaeus indicus)

صفحات

 صفحه شروع 57 | صفحه پایان 63

چکیده

 این تحقیق به منظور تعیین میزان پروتئین, چربی, کربوهیدرات, فیبر, خاکستر, رطوبت و همچنین سطح انرژی در دو گونه پرورشی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) و میگوی سفید هندی (Feneropenaeus indicus) در سال 1387 انجام شد. ماهی کپور در سه اندازه انگشت قد, متوسط و درشت (وزن بازاری) و میگوی هندی در دو اندازه متوسط و درشت مورد بررسی قرار گرفتند. نمونه های ماهی و میگو از بازار ماهی اهواز و مجتمع پرورش ماهی آزادگان تهیه شدند. پروتئین, چربی, فیبر, خاکستر و رطوبت به ترتیب به وسیله دستگاه های (Kjeltec 2300 foss Tecator), (Soxtec 2050 foss tecator), (Fibertec 2010 foss tector) کوره الکتریکی و دستگاه آون اندازه گیری شدند. نتایج نشان داد میزان پروتئین, چربی, کربوهیدرات, فیبر, خاکستر و رطوبت در ماهی کپور معمولی به ترتیب 67.5, 0.2, 9.08, 0.5, 5.2, 74.01 گرم در 100 گرم وزن خشک و سطح انرژی 4882 کالری بر گرم بود. در میگوی سفید هندی به ترتیب برابر 83.03, 2.6, 0.25, 0.5, 6.4, 45.23 گرم در 100 گرم وزن خشک و سطح انرژی 3564 کالری بر گرم بود. بین دو گونه اختلاف معنی داری از لحاظ پروتئین, چربی, کربوهیدرات, رطوبت و سطح انرژی بود (P<0.05) و اختلاف معنی داری از لحاظ فیبر و خاکستر وجود نداشت (0.05≤P).

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

عسکری ساری، ابوالفضل، ولایت زاده، محمد، آذرپور، متین، و بزرگ پور، اسما. (1390). بررسی مقایسه ای ترکیب شیمیایی عضله ماهی کپور پرورشی (Cyprinus carpio) و میگوی سفید هندی پرورشی (Feneropenaeus indicus). اکوبیولوژی تالاب (تالاب)، 2(7)، 57-63. SID. https://sid.ir/paper/174809/fa

Vancouver: کپی

عسکری ساری ابوالفضل، ولایت زاده محمد، آذرپور متین، بزرگ پور اسما. بررسی مقایسه ای ترکیب شیمیایی عضله ماهی کپور پرورشی (Cyprinus carpio) و میگوی سفید هندی پرورشی (Feneropenaeus indicus). اکوبیولوژی تالاب (تالاب)[Internet]. 1390؛2(7):57-63. Available from: https://sid.ir/paper/174809/fa

IEEE: کپی

ابوالفضل عسکری ساری، محمد ولایت زاده، متین آذرپور، و اسما بزرگ پور، “بررسی مقایسه ای ترکیب شیمیایی عضله ماهی کپور پرورشی (Cyprinus carpio) و میگوی سفید هندی پرورشی (Feneropenaeus indicus)،” اکوبیولوژی تالاب (تالاب)، vol. 2، no. 7، pp. 57–63، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/174809/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button