APA:
کپیرهنمون، پریا، آزادمرددمیرچی، صدیف، پیغمبردوست، سیدهادی، حصاری، جواد، نعمتی، محبوب، و زنوزی، علی. (1393). ارزیابی تاثیر سرخ کردن بر برخی خواص کیفی روغن هسته انگور. علوم و صنایع غذایی ایران، 11(45)، 25-33. SID. https://sid.ir/paper/479081/fa
Vancouver:
کپیرهنمون پریا، آزادمرددمیرچی صدیف، پیغمبردوست سیدهادی، حصاری جواد، نعمتی محبوب، زنوزی علی. ارزیابی تاثیر سرخ کردن بر برخی خواص کیفی روغن هسته انگور. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1393؛11(45):25-33. Available from: https://sid.ir/paper/479081/fa
IEEE:
کپیپریا رهنمون، صدیف آزادمرددمیرچی، سیدهادی پیغمبردوست، جواد حصاری، محبوب نعمتی، و علی زنوزی، “ارزیابی تاثیر سرخ کردن بر برخی خواص کیفی روغن هسته انگور،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 11، no. 45، pp. 25–33، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/479081/fa