مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

636
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

407
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزیابی تاثیر سرخ کردن بر برخی خواص کیفی روغن هسته انگور

صفحات

 صفحه شروع 25 | صفحه پایان 33

چکیده

 لطفا برای مشاهده متن چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رهنمون، پریا، آزادمرددمیرچی، صدیف، پیغمبردوست، سیدهادی، حصاری، جواد، نعمتی، محبوب، و زنوزی، علی. (1393). ارزیابی تاثیر سرخ کردن بر برخی خواص کیفی روغن هسته انگور. علوم و صنایع غذایی ایران، 11(45)، 25-33. SID. https://sid.ir/paper/479081/fa

    Vancouver: کپی

    رهنمون پریا، آزادمرددمیرچی صدیف، پیغمبردوست سیدهادی، حصاری جواد، نعمتی محبوب، زنوزی علی. ارزیابی تاثیر سرخ کردن بر برخی خواص کیفی روغن هسته انگور. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1393؛11(45):25-33. Available from: https://sid.ir/paper/479081/fa

    IEEE: کپی

    پریا رهنمون، صدیف آزادمرددمیرچی، سیدهادی پیغمبردوست، جواد حصاری، محبوب نعمتی، و علی زنوزی، “ارزیابی تاثیر سرخ کردن بر برخی خواص کیفی روغن هسته انگور،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 11، no. 45، pp. 25–33، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/479081/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button