Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

3,844
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

1,065
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر سازگاری با چربی بر متابولیسم و عملکرد ورزشی، مروری بر شواهد موجود (مقاله مروری)

صفحات

 صفحه شروع 113 | صفحه پایان 122

چکیده

رژیم غذایی به همراه تمرینات ورزشی بر عملکرد ورزشکاران نقش بسزایی دارد. یکی از استراتژی های مورد توجه متخصصان تغذیه ورزشی, سازگاری چربی یا Fat adaptation است. بررسی حاضر با هدف مروری بر پژوهش های انجام شده در زمینه سازگاری چربی و عملکرد ورزشی صورت گرفت.جستجو در PubMed با کلید واژه fat adaptation and perfprmance, fat adaptation, athletic performance [MeSH], high fat diet and perfprmance, fat adaptation and athletes با محدود کردن آن از سال 1994 تا 2012 انجام شد.در اکثر مطالعات, استراتژی سازگاری چربی به همراه دوره تجدید کربوهیدرات منجر به افزایش اکسیداسیون چربی و تداوم آن مستقل از دسترسی به کربوهیدرات اگزوژن و اندوژن و کاهش اکسیداسیون کربوهیدرات شد. برخی مطالعات افزایش ذخایر تری گلیسرید عضله و فعالیت لیپاز حساس به هورمون و آنزیم های مرتبط با هیدرولیز تری گلیسرید را گزارش کرده اند. همچنین کاهش گلیکوژنولیز عضله و عدم تغییر در اکسیداسیون گلوکز پلاسما مشاهده شد که بیانگر صرفه جویی در گلیکوژن است. از طرفی, برخی پژوهش ها کاهش سرعت گلیکوژنولیز عضله را یک عامل با تاثیر منفی برای ورزش های با شدت بالاتر بیان کرده اند و سرعت بالای اکسیداسیون کربوهیدرات را برای عملکرد مطلوب در این ورزش ها ضروری دانسته اند.با وجودی که اکثر مطالعات, تغییرات متابولیکی مطلوب را به دنبال استراتژی سازگاری چربی بیان کرده اند, اثر مفید واضحی بر عملکرد ورزشی نمایان نشد. لذا انجام تحقیقات بیشتر در مورد تعامل سازگاری چربی با شدت ورزش و همچنین در نظر گرفتن تفاوت های فردی در پاسخدهی به این روش, پیشنهاد می گردد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    زاغیان، نفیسه، درویشی، لیلا، عسکری، غلامرضا، و غیاثوند، رضا. (1392). تاثیر سازگاری با چربی بر متابولیسم و عملکرد ورزشی, مروری بر شواهد موجود (مقاله مروری). مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 8(3)، 113-122. SID. https://sid.ir/paper/480689/fa

    Vancouver: کپی

    زاغیان نفیسه، درویشی لیلا، عسکری غلامرضا، غیاثوند رضا. تاثیر سازگاری با چربی بر متابولیسم و عملکرد ورزشی, مروری بر شواهد موجود (مقاله مروری). مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1392؛8(3):113-122. Available from: https://sid.ir/paper/480689/fa

    IEEE: کپی

    نفیسه زاغیان، لیلا درویشی، غلامرضا عسکری، و رضا غیاثوند، “تاثیر سازگاری با چربی بر متابولیسم و عملکرد ورزشی, مروری بر شواهد موجود (مقاله مروری)،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 8، no. 3، pp. 113–122، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/480689/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا