مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,307
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

280
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مطالعه مدلسازی مولکولی و آزمایشگاهی مهارکننده های پیشنهادی آنزیم لیپاز

صفحات

 صفحه شروع 331 | صفحه پایان 339

چکیده

 مقدمه: لیپاز, آنزیم محلول در آب است که هیدرولیز پیوندهای شیمیایی استری در سوبستراهای لیپیدی نامحلول در آب را انجام می دهد. لیپاز یک زیرشاخه از استرازها می باشد با توجه به ساختار آنزیم, ترکیبات آروماتیک می توانند به عنوان مهارکننده های لیپاز پستانداران مطرح باشند و کاربرد آنها به عنوان داروی بالقوه در درمان چاقی است. در این مطالعه بر آن شدیم تا ترکیبات آروماتیکی جدیدی را برای اثرگذاری روی عمل لیپاز بیابیم تمامی ترکیبات مورد استفاده در این تحقیق دارای حداقل یک حلقه فنلی در ساختار خود می باشند.روش ها: تاثیر ترکیبات آروماتیک شامل استراگول, یدیپامید, وانیلیل نونامید و وانیلیل استون بر فعالیت آنزیم لیپاز پانکراس خوکی در حضور سوبسترای صناعی, پارا نیتروفنیل استات بررسی شد. جهت یافتن جایگاه احتمالی برهم کنش این ترکیبات با آنزیم از روش داکینگ (مدل سازی مولکولی) استفاده شد.یافته ها: در حضور سوبسترای پارانیترو فنیل استات (یک سوبسترای مصنوعی) و ترکیبات فوق وانیلیل نونامید و وانیلیل استون در غلظت پایین تر اثر قابل توجهی دارند در حالی که یدیپامید مجموعا تاثیر فعال کنندگی نشان می دهد و تاثیر استراگول چندان قابل توجه نیست. بنابراین وانیلیل نونامید و وانیلیل استون برای مطالعات بیشتر با استفاده از روش مدل سازی مولکولی انتخاب شدند.نتیجه گیری: این نتایج اثر بالقوه وانیلیل نونامید و وانیلیل استون را در بین ترکیبات فوق در کاهش فعالیت آنزیم نشان می دهد, همچنین این مطالعه با توجه به نتایج به دست آمده از روش های مدل سازی مولکولی وجود محل هایی مشابه در آنزیم برای اتصال به «مهارکننده ها» را نشان می دهد, به گونه ای که محل اتصال مهارکننده به آنزیم در جایگاه فعال یا مکانی نزدیک به جایگاه فعال می باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    خلیلی، سعیده، مددکارسبحانی، آرمین، هلالی، عبداله، لاریجانی، باقر، و ابراهیم حبیبی، آزاده. (1391). مطالعه مدلسازی مولکولی و آزمایشگاهی مهارکننده های پیشنهادی آنزیم لیپاز. مجله دیابت و متابولیسم ایران (مجله دیابت و لیپید ایران)، 11(4 (پیاپی 44))، 331-339. SID. https://sid.ir/paper/480728/fa

    Vancouver: کپی

    خلیلی سعیده، مددکارسبحانی آرمین، هلالی عبداله، لاریجانی باقر، ابراهیم حبیبی آزاده. مطالعه مدلسازی مولکولی و آزمایشگاهی مهارکننده های پیشنهادی آنزیم لیپاز. مجله دیابت و متابولیسم ایران (مجله دیابت و لیپید ایران)[Internet]. 1391؛11(4 (پیاپی 44)):331-339. Available from: https://sid.ir/paper/480728/fa

    IEEE: کپی

    سعیده خلیلی، آرمین مددکارسبحانی، عبداله هلالی، باقر لاریجانی، و آزاده ابراهیم حبیبی، “مطالعه مدلسازی مولکولی و آزمایشگاهی مهارکننده های پیشنهادی آنزیم لیپاز،” مجله دیابت و متابولیسم ایران (مجله دیابت و لیپید ایران)، vol. 11، no. 4 (پیاپی 44)، pp. 331–339، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/480728/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button