APA:
کپیسربازی، محمد، حصاری، جواد، آزادمرددمیرچی، صدیف، و رافت، سیدعباس. (1393). تاثیر نوع بسته بندی و دماهای نگهداری بر روی برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر کوزه ای. علوم و صنایع غذایی ایران، 11(43)، 91-101. SID. https://sid.ir/paper/482030/fa
Vancouver:
کپیسربازی محمد، حصاری جواد، آزادمرددمیرچی صدیف، رافت سیدعباس. تاثیر نوع بسته بندی و دماهای نگهداری بر روی برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر کوزه ای. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1393؛11(43):91-101. Available from: https://sid.ir/paper/482030/fa
IEEE:
کپیمحمد سربازی، جواد حصاری، صدیف آزادمرددمیرچی، و سیدعباس رافت، “تاثیر نوع بسته بندی و دماهای نگهداری بر روی برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر کوزه ای،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 11، no. 43، pp. 91–101، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/482030/fa