مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

768
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

637
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

جداسازی و شناسایی گونه های انتروکوکوس از پنیرهای تازه و پنیرهای کوزه ای شهرستان خوی

صفحات

 صفحه شروع 77 | صفحه پایان 83

چکیده

 فرآوری پنیرهای سنتی در ایران از تاریخچه طولانی برخوردار بوده و انواع متفاوتی از پنیر در نواحی مختلف ایران تولید می گردند. در این میان پنیرهای سنتی تازه و کوزه ای با توجه به ویژگی های ارگانولپتیکی مطلوبی که دارند از بازارپسندی بیشتری برخوردارند. هدف از این تحقیق جداسازی و شناسایی گونه های انتروکوکوس از پنیر سنتی تازه و کوزه ای است. تعداد 22 نمونه پنیر کوزه ای و 28 نمونه پنیر تازه به صورت تصادفی از روستاهای شهرستان خوی تهیه شد. پس از کشت و انجام آزمایشات بیوشیمیایی گونه های انتروکوکوس جداسازی و شناسایی شدند و شاخص های نمک و pH پنیرها مورد بررسی قرار گرفتند. بر اساس نتایج, انتروکوکوس فاسیوم از %95.45 (22 نمونه) پنیر کوزه ای و %89.29 (25 نمونه) از نمونه های پنیر سنتی تازه جداسازی شدند, در حالی که سایر گونه های انتروکوکوس در نمونه های پنیر جداسازی نگردید. از نظر آماری ارتباط معنی داری بین pH و نمک پنیر و میزان فراوانی انتروکوکوس ها دیده نشد. این نتایج بیانگر وضعیت نامطلوب پنیرهای سنتی تازه و کوزه ای شهرستان خوی از نظر آلودگی به انتروکوکوس فاسیوم است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مهدوی، سامان، علیلو، سعید، و شفیعی، یحیی. (1395). جداسازی و شناسایی گونه های انتروکوکوس از پنیرهای تازه و پنیرهای کوزه ای شهرستان خوی. بهداشت مواد غذایی، 6(3 (پیاپی 23) )، 77-83. SID. https://sid.ir/paper/222980/fa

    Vancouver: کپی

    مهدوی سامان، علیلو سعید، شفیعی یحیی. جداسازی و شناسایی گونه های انتروکوکوس از پنیرهای تازه و پنیرهای کوزه ای شهرستان خوی. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1395؛6(3 (پیاپی 23) ):77-83. Available from: https://sid.ir/paper/222980/fa

    IEEE: کپی

    سامان مهدوی، سعید علیلو، و یحیی شفیعی، “جداسازی و شناسایی گونه های انتروکوکوس از پنیرهای تازه و پنیرهای کوزه ای شهرستان خوی،” بهداشت مواد غذایی، vol. 6، no. 3 (پیاپی 23) ، pp. 77–83، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/222980/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button