Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

984
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

893
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثرات استفاده از آنزیم های گلوکزاکسیداز و زایلاناز بر ویژگی های کیفی آرد نان تست به روش سطح پاسخ

صفحات

 صفحه شروع 133 | صفحه پایان 145

چکیده

 لطفا برای مشاهده متن چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    صالحی فر، مانیا، شفیع سلطانی، مهسا، و هاشمی، مریم. (1393). بررسی اثرات استفاده از آنزیم های گلوکزاکسیداز و زایلاناز بر ویژگی های کیفی آرد نان تست به روش سطح پاسخ. علوم و صنایع غذایی ایران، 11(43)، 133-145. SID. https://sid.ir/paper/482034/fa

    Vancouver: کپی

    صالحی فر مانیا، شفیع سلطانی مهسا، هاشمی مریم. بررسی اثرات استفاده از آنزیم های گلوکزاکسیداز و زایلاناز بر ویژگی های کیفی آرد نان تست به روش سطح پاسخ. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1393؛11(43):133-145. Available from: https://sid.ir/paper/482034/fa

    IEEE: کپی

    مانیا صالحی فر، مهسا شفیع سلطانی، و مریم هاشمی، “بررسی اثرات استفاده از آنزیم های گلوکزاکسیداز و زایلاناز بر ویژگی های کیفی آرد نان تست به روش سطح پاسخ،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 11، no. 43، pp. 133–145، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/482034/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا