APA:
کپیصالحی فر، مانیا، شفیع سلطانی، مهسا، و هاشمی، مریم. (1393). بررسی اثرات استفاده از آنزیم های گلوکزاکسیداز و زایلاناز بر ویژگی های کیفی آرد نان تست به روش سطح پاسخ. علوم و صنایع غذایی ایران، 11(43)، 133-145. SID. https://sid.ir/paper/482034/fa
Vancouver:
کپیصالحی فر مانیا، شفیع سلطانی مهسا، هاشمی مریم. بررسی اثرات استفاده از آنزیم های گلوکزاکسیداز و زایلاناز بر ویژگی های کیفی آرد نان تست به روش سطح پاسخ. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1393؛11(43):133-145. Available from: https://sid.ir/paper/482034/fa
IEEE:
کپیمانیا صالحی فر، مهسا شفیع سلطانی، و مریم هاشمی، “بررسی اثرات استفاده از آنزیم های گلوکزاکسیداز و زایلاناز بر ویژگی های کیفی آرد نان تست به روش سطح پاسخ،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 11، no. 43، pp. 133–145، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/482034/fa