Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

581
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تاثیر آب لب شور بر رشد، برخی از فاکتورهای خونی و آنالیز شیمیایی ماهیچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

صفحات

 صفحه شروع 0 | صفحه پایان 0

چکیده

 در این تحقیق رشد, فاکتورهای خونی و ارزش های غذایی ماهیان قزل آلا در آب لب شور و شیرین مورد بررسی قرار گرفت. صد و هشتاد عدد بچه ماهی قزل آلا با وزن 47.1±0.1 گرم در 6 حوضچه پلی اتیلنی با ظرفیت 1.5 مترمکعب آب رهاسازی گردید. بدین منظور دو تیمار هر یک با 3 تکرار در نظر گرفته شد و در طول دوره آزمایش سعی شد کلیه شرایط ثابت نگهداشته شود. غذادهی در طول دوره پرورش به میزان یکسان برای هر تکرار و با توجه به درجه حرارت آب و توده زنده ماهی ها صورت گرفت. هر 15 روز یکبار از هر دو تیمار مراحل زیست سنجی ماهیان انجام شد. پس از گذشت 126 روز ماهیان بصورت زنده به آزمایشگاه انتقال و پس از زیست سنجی وزن و طول, ماهی ها بیهوش شدند و خونگیری مستقیم از قلب انجام گردید. فاکتورهای خونی مورد نظر اندازه گیری شد و همچنین آنالیز شیمیایی ماهیچه آنها صورت پذیرفت. نتایج نشان داد رشد ماهیان در آب لب شور بعد از مرحله سوم زیست سنجی افزایش معنی داری نسبت به تیمار دیگر نشان داد. فاکتورهای خونی شاملMCHC و Lymp Throm, WBC, RBC, Hb, Hct, MCV, MCH  و یون پتاسیم درماهیان آب لب شور افزایش معنی داری نسبت به آب شیرین نشان داد (P<0.05). آنالیز شیمیایی ماهیچه نشان داد میزان چربی و ماده خشک بطور معنی داری در ماهی های آب شیرین بیشتر بود (P<0.05). میزان رطوبت لاشه در ماهی های آب لب شور نسبت به آب شیرین بیشتر بود و اختلاف معنی داری نشان داد (P<0.01).

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مسایلی، شهره، حسین زاده صحافی، همایون، علی زاده، مرتضی، و نگارستان، حسین. (1391). بررسی تاثیر آب لب شور بر رشد, برخی از فاکتورهای خونی و آنالیز شیمیایی ماهیچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). محیط زیست جانوری، 4(1)، 0-0. SID. https://sid.ir/paper/484630/fa

    Vancouver: کپی

    مسایلی شهره، حسین زاده صحافی همایون، علی زاده مرتضی، نگارستان حسین. بررسی تاثیر آب لب شور بر رشد, برخی از فاکتورهای خونی و آنالیز شیمیایی ماهیچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). محیط زیست جانوری[Internet]. 1391؛4(1):0-0. Available from: https://sid.ir/paper/484630/fa

    IEEE: کپی

    شهره مسایلی، همایون حسین زاده صحافی، مرتضی علی زاده، و حسین نگارستان، “بررسی تاثیر آب لب شور بر رشد, برخی از فاکتورهای خونی و آنالیز شیمیایی ماهیچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)،” محیط زیست جانوری، vol. 4، no. 1، pp. 0–0، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/484630/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا