مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,477
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

307
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر عصاره کودهای دامی و تنش شوری بر خصوصیات جوانه زنی و رشد اولیه مریم گلی (Salvia officinalis)

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 10

چکیده

 به منظور بررسی تاثیر عصاره کود دامی (گاوی و گوسفندی) و تنش شوری ناشی از کلرید سدیم, بر خصوصیات جوانه زنی و رشد اولیه مریم گلی آزمایشی در پاییز سال 1388, در آزمایشگاه تحصیلات تکمیلی دانشگاه فردوسی مشهد در قالب طرح کامل تصادفی با سه تکرار اجرا شد. تیمارها شامل اثر چهار سطح عصاره دو نوع کود دامی شامل کود گاوی و گوسفندی (0, 5, 10 و 15 درصد) و دو سطح شوری (صفر و 1.6 میلی موس بر سانتی متر) بر درصد و سرعت جوانه زنی, طول ریشه چه و ساقه چه و بیوماس بود. نتایج نشان از تاثیر معنی دار عصاره کود دامی بر سرعت و درصد جوانه زنی, طول ریشه چه و ساقه چه و همچنین وزن خشک گیاهچه داشت. تیمار 15درصد کود گاوی بدون شوری بالاترین درصد جوانه زنی (73.15 درصد), بالاترین سرعت جوانه زنی (2.45 بذر در روز) و بالاترین مقدار وزن خشک گیاهچه (94 گرم در بوته) را داشت. نتایج نشان داد که کود گاوی, تاثیر مثبتی بر تعدیل اثر شوری و همچنین افزایش جوانه زنی و رشد گیاهچه های مریم گلی داشت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    شیرزاد، سوره، آرویی، حسین، و دلیری مقدم، رضا. (1391). تاثیر عصاره کودهای دامی و تنش شوری بر خصوصیات جوانه زنی و رشد اولیه مریم گلی (Salvia officinalis). فیزیولوژی محیطی گیاهی (پژوهش های اکوفیزیولوژی گیاهی ایران)، 7(3 (پیاپی 27))، 1-10. SID. https://sid.ir/paper/485095/fa

    Vancouver: کپی

    شیرزاد سوره، آرویی حسین، دلیری مقدم رضا. تاثیر عصاره کودهای دامی و تنش شوری بر خصوصیات جوانه زنی و رشد اولیه مریم گلی (Salvia officinalis). فیزیولوژی محیطی گیاهی (پژوهش های اکوفیزیولوژی گیاهی ایران)[Internet]. 1391؛7(3 (پیاپی 27)):1-10. Available from: https://sid.ir/paper/485095/fa

    IEEE: کپی

    سوره شیرزاد، حسین آرویی، و رضا دلیری مقدم، “تاثیر عصاره کودهای دامی و تنش شوری بر خصوصیات جوانه زنی و رشد اولیه مریم گلی (Salvia officinalis)،” فیزیولوژی محیطی گیاهی (پژوهش های اکوفیزیولوژی گیاهی ایران)، vol. 7، no. 3 (پیاپی 27)، pp. 1–10، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/485095/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button