مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

969
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

712
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مطالعه اثرات عصاره هیدروالکلی دانه انگور (Vitis vinifera) بر روی اندازه انفارکت و آریتمی های قلبی ناشی از ایسکمی - پرفیوژن مجدد در قلب ایزوله رت

صفحات

 صفحه شروع 187 | صفحه پایان 194

چکیده

 در این مطالعه, اثرات مصرف عصاره هیدروالکلی دانه انگور (Grape Seed Extract GSE) بر روی اندازه انفارکت و آریتمی های ناشی از ایسکمی-پرفیوژن مجدد (I/R) در قلب ایزوله رت بررسی شد.روش ها: قلب ایزوله رتها به 4 گروه تقسیم شده و با اتصال به دستگاه لانگندورف با محلول کربس تحت فشار ثابت تغذیه شدند. گروه کنترل در طی 30 دقیقه ایسکمی ناحیه ای و 30 دقیقه پرفیوژن مجدد, محلول کربس معمولی دریافت داشت ولی در گروههای تست, محلول کربس حاوی GSE با غلظتهای 1, 10 و 100µg/ml پرفیوژن شد. آریتمی های قلبی شامل تعداد ضربانات نابجای بطنی تام (VEBs), تاکیکاردی بطنی(VT) , مدت زمان و انسیدانس VT و فیبریلاسیون بطنی (VF) آنالیز شدند. اندازه انفارکت نیز با روش پلانیمتری کامپیوتری اندازه گیری گردید.یافته ها: نتایج نشان داد که پرفیوژن GSE موجب کاهش اندازه انفارکت از 31±5% (کنترل) به 12±3%, 16±6% (P<0.05) و 2±1% (P<0.01) به ترتیب در گروههای دریافت کننده 1, 10 و100µg/ml  عصاره میشود. پرفیوژن غلظت 1µg/ml  عصاره موجب کاهش تعداد, مدت زمان و درصد وقوع VT فاز ایسکمی گردید (P<0.05). در فاز پرفیوژن مجدد, غلظتهای پائین عصاره, تعدادVEBs , تعداد, مدت زمان و درصد وقوع VT را کاهش دادند (P<0.05).نتیجه گیری: این مطالعه اثرات محافظتی GSE در شرایط I/R را به صورت کاهش اندازه انفارکت و آریتمی نشان داد. این اثرات احتمالا ناشی از پروآنتوسیانیدینهای GSE میباشد که رادیکالهای آزاد را حذف می کند. همچنین کاهش محتوای کلسیم داخل سلولی در سلولهای قلبی از مکانیسمهای احتمالی دیگر می باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    نجفی، مسلم، واعظ، هاله، زاهدنژاد، فهیمه، صمدزاده، مهربان، و بابایی، حسین. (1389). مطالعه اثرات عصاره هیدروالکلی دانه انگور (Vitis vinifera) بر روی اندازه انفارکت و آریتمی های قلبی ناشی از ایسکمی - پرفیوژن مجدد در قلب ایزوله رت. علوم دارویی (pharmaceutical sciences)، 16(4)، 187-194. SID. https://sid.ir/paper/48693/fa

    Vancouver: کپی

    نجفی مسلم، واعظ هاله، زاهدنژاد فهیمه، صمدزاده مهربان، بابایی حسین. مطالعه اثرات عصاره هیدروالکلی دانه انگور (Vitis vinifera) بر روی اندازه انفارکت و آریتمی های قلبی ناشی از ایسکمی - پرفیوژن مجدد در قلب ایزوله رت. علوم دارویی (pharmaceutical sciences)[Internet]. 1389؛16(4):187-194. Available from: https://sid.ir/paper/48693/fa

    IEEE: کپی

    مسلم نجفی، هاله واعظ، فهیمه زاهدنژاد، مهربان صمدزاده، و حسین بابایی، “مطالعه اثرات عصاره هیدروالکلی دانه انگور (Vitis vinifera) بر روی اندازه انفارکت و آریتمی های قلبی ناشی از ایسکمی - پرفیوژن مجدد در قلب ایزوله رت،” علوم دارویی (pharmaceutical sciences)، vol. 16، no. 4، pp. 187–194، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/48693/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button