مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,154
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

674
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

استخراج پیووریدن از محیط کشت بسودوموناس آئروژینوزا و بررسی اثرات مهاری آن بر روی سایر باکتریهای پاتوژن

صفحات

 صفحه شروع 37 | صفحه پایان 42

چکیده

 سودوموناس آئروژینوزا باکتری فرصت طلب است که موجب بروز عفونتهای شدید بخصوص در سوختگیها, بیماران مبتلا به فیبروز کیستیک و افراد واجد سیستم ایمنی تضعیف شده می گردد. این باکتری سیدروفورهای مختلفی را تولید می نماید که در گسترش عفونتهای میکروبی نقش مهمی را ایفا می کنند. پیووردین در شرایط کمبود آهن تولید شده و جذب آهن را افزایش می دهد. به منظور بررسی اثرات مهار سیدروفور پیووردین تولید شده به وسیله سودوموناس آئروژینوزا بر روی سویه هایی از باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس, اشریشیاکلی و کلیسیلا پنومونیه انجام گرفت, ابتدا پیووردین از محیط کشت سودوموناسش آئروژینوزا استخراج شد. پس از تعیین مقدار پیووردین به وسیله اسپکتروفتومتری UV, خاصیت مهاری آن به دو روش چاهک پلیت و روش رقت لوله ای بررسی گردید و نیز خاصیت مهاری پیووردین با آنتی بیوتیک های موثر بر روی هر کدام از این باکتریها مقایسه شد. این بررسیها نشان داد که استافیلوکوکوس اورئوس نسبت به پیووردین بسیار حساس تر از دو سوش دیگر می باشد. در نهایت اثر مهاری پیووردین بعد از 2 ماه نگهداری در 4 درجه سانتیگراد بررسی شد و مشخص گردید که قدرت آنتی بیوتیکی پیووردین بعد از گذشت زمان یاد شده از بین می رود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    ناظمیه، حسین، کسری کرمانشاهی، روحا، آفاقی، علی، دل آذر، عباس، و افشار، جلیل. (1382). استخراج پیووریدن از محیط کشت بسودوموناس آئروژینوزا و بررسی اثرات مهاری آن بر روی سایر باکتریهای پاتوژن. علوم دارویی (pharmaceutical sciences)، -(1)، 37-42. SID. https://sid.ir/paper/48701/fa

    Vancouver: کپی

    ناظمیه حسین، کسری کرمانشاهی روحا، آفاقی علی، دل آذر عباس، افشار جلیل. استخراج پیووریدن از محیط کشت بسودوموناس آئروژینوزا و بررسی اثرات مهاری آن بر روی سایر باکتریهای پاتوژن. علوم دارویی (pharmaceutical sciences)[Internet]. 1382؛-(1):37-42. Available from: https://sid.ir/paper/48701/fa

    IEEE: کپی

    حسین ناظمیه، روحا کسری کرمانشاهی، علی آفاقی، عباس دل آذر، و جلیل افشار، “استخراج پیووریدن از محیط کشت بسودوموناس آئروژینوزا و بررسی اثرات مهاری آن بر روی سایر باکتریهای پاتوژن،” علوم دارویی (pharmaceutical sciences)، vol. -، no. 1، pp. 37–42، 1382، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/48701/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button