مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

766
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

551
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مقایسه فراوانی میکروارگانیسم های مولد بوی بد دهان، قبل و بعد از مصرف دهان شویه های کلرهگزیدین و ایرشای آنتی سپتیک

صفحات

 صفحه شروع 64 | صفحه پایان 67

چکیده

 این مطالعه مقطعی با هدف مقایسه فراوانی میکروارگانیسم های مولد بوی بد دهان (هالیتوزیس) قبل و بعد از مصرف دهان شویه های کلرهگزیدین و ایرشا انجام شد. نمونه ها از سطح پشتی زبان 50 نفر از بیماران مبتلا به وسیله یک سواپ چوبی استریل برداشته و خیلی سریع به محیط تایوگلیکولات مایع منتقل شدند. سپس در محیط بلاد آگار و EMB ((Eosin Methylene Blue کشت داده و به مدت 48 ساعت در دمای 37 درجه سانتی گراد انکوبه شدند. سوسپانسیونی معادل 0.5 مک فارلند از باکتری های بی هوازی مورد مطالعه تهیه و در محیط مغذی کشت داده شد و دوباره 48 ساعت در انکوباتور قرار گرفت. سپس تعداد کلونی های میکروبی تعیین شد. بیماران به طور تصادفی به 2 گروه مصرف کننده دهان شویه های کلرهگزیدین و ایرشا تقسیم شدند. بعد از 2 هفته استفاده از دهان شویه ها, نمونه گیری تکرار و تعداد کلونی های میکروبی با هم مقایسه شدند. داده ها با آزمو ن های آماری من ویتنی و ویلکاکسون تحلیل شدند. تعداد کلونی های باکتری های بی هوازی بعد از دو هفته استفاده از دهان شویه کلرهگزیدین از دامنه 1015×9-103×4 به 1011-103 کاهش پیدا کرد و در گروه ایرشا از 1011×7-103 به 1011-103 کاهش یافت که نشان داد اثر کلرهگزیدین در کاهش باکتری های مولد بوی بد دهان به طور معنی داری از ایرشا بیش تر بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    رحمانی، مرجان، و قائم مقامی، احمد. (1394). مقایسه فراوانی میکروارگانیسم های مولد بوی بد دهان, قبل و بعد از مصرف دهان شویه های کلرهگزیدین و ایرشای آنتی سپتیک. مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی قزوین، 19(1(پی در پی 78))، 64-67. SID. https://sid.ir/paper/48852/fa

    Vancouver: کپی

    رحمانی مرجان، قائم مقامی احمد. مقایسه فراوانی میکروارگانیسم های مولد بوی بد دهان, قبل و بعد از مصرف دهان شویه های کلرهگزیدین و ایرشای آنتی سپتیک. مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی قزوین[Internet]. 1394؛19(1(پی در پی 78)):64-67. Available from: https://sid.ir/paper/48852/fa

    IEEE: کپی

    مرجان رحمانی، و احمد قائم مقامی، “مقایسه فراوانی میکروارگانیسم های مولد بوی بد دهان, قبل و بعد از مصرف دهان شویه های کلرهگزیدین و ایرشای آنتی سپتیک،” مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی قزوین، vol. 19، no. 1(پی در پی 78)، pp. 64–67، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/48852/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button