Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

690
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

329
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تعیین غلظت آرسنیک در کنسرو ماهی تن عرضه شده در شهرستان های اصفهان و شهرکرد

صفحات

 صفحه شروع 37 | صفحه پایان 42

چکیده

 آلودگی ماهی و فرآورده های دریایی به فلزات سنگین به علت خطرات بالقوه ای را که برای مصرف کنندگان ماهیان آلوده به همراه دارد, توجه زیادی را به خود جلب کرده است. موجودات دریایی قادرند آرسنیک را در محدوده بین 1-100 میلی گرم در کیلوگرم از محیط دریافت و در بدن شان تجمع نمایند, بنابراین مواد غذایی دریایی منبع مهم آرسنیک محسوب می شوند. در این پژوهش, میزان آرسنیک در 60 نمونه کنسرو ماهی تن اندازه گیری شد. میزان غلظت آرسنیک در نمونه های ماهی تن کنسرو شده در محدوده مابین 0.02-0.147 میکروگرم در گرم با میانگین 0.072 میکروگرم در گرم بود. نتایج این مطالعه نشان داد که غلظت آرسنیک نمونه های ماهی تن زیر حد تعیین شده در استاندارد اتحادیه اروپا بوده است. البته باید ارزیابی مخاطرات در ارتباط با این فلز از طریق مواد غذایی مورد توجه قرار گیرد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    رحیمی، ابراهیم، فدایی فرد، فیروز، کریمی، مریم، شاکریان، امیر، و گرشاسبی، شهریار. (1393). تعیین غلظت آرسنیک در کنسرو ماهی تن عرضه شده در شهرستان های اصفهان و شهرکرد. فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)، 8(1 (پیاپی 29))، 37-42. SID. https://sid.ir/paper/489710/fa

    Vancouver: کپی

    رحیمی ابراهیم، فدایی فرد فیروز، کریمی مریم، شاکریان امیر، گرشاسبی شهریار. تعیین غلظت آرسنیک در کنسرو ماهی تن عرضه شده در شهرستان های اصفهان و شهرکرد. فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)[Internet]. 1393؛8(1 (پیاپی 29)):37-42. Available from: https://sid.ir/paper/489710/fa

    IEEE: کپی

    ابراهیم رحیمی، فیروز فدایی فرد، مریم کریمی، امیر شاکریان، و شهریار گرشاسبی، “تعیین غلظت آرسنیک در کنسرو ماهی تن عرضه شده در شهرستان های اصفهان و شهرکرد،” فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)، vol. 8، no. 1 (پیاپی 29)، pp. 37–42، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/489710/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا