APA:
کپیبهزاد، خلیل، مظاهری تهرانی، مصطفی، مرتضوی، سیدعلی، شهیدی نوقابی، مصطفی، و بهزاد، روح اله. (1393). بهینه سازی روش ذخیره سازی چغندر در سیلو برای کاهش فلور میکروبی. علوم و صنایع غذایی ایران، 11(45)، 111-122. SID. https://sid.ir/paper/489955/fa
Vancouver:
کپیبهزاد خلیل، مظاهری تهرانی مصطفی، مرتضوی سیدعلی، شهیدی نوقابی مصطفی، بهزاد روح اله. بهینه سازی روش ذخیره سازی چغندر در سیلو برای کاهش فلور میکروبی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1393؛11(45):111-122. Available from: https://sid.ir/paper/489955/fa
IEEE:
کپیخلیل بهزاد، مصطفی مظاهری تهرانی، سیدعلی مرتضوی، مصطفی شهیدی نوقابی، و روح اله بهزاد، “بهینه سازی روش ذخیره سازی چغندر در سیلو برای کاهش فلور میکروبی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 11، no. 45، pp. 111–122، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/489955/fa