APA:
کپیقیافه داوودی، مهدی، صحرائیان، بهاره، نقی پور، فریبا، کریمی، مهدی، و شیخ الاسلامی، زهرا. (1393). بررسی اثر امولسیفایرهای (E471, داتم و سیترم) و زمان تخمیر نهایی بر کاهش بیاتی و بهبود خواص فیزیکی نان بربری ترکیبی (گندم - سیب زمینی)
. علوم و صنایع غذایی ایران، 11(42)، 81-93. SID. https://sid.ir/paper/490498/fa
Vancouver:
کپیقیافه داوودی مهدی، صحرائیان بهاره، نقی پور فریبا، کریمی مهدی، شیخ الاسلامی زهرا. بررسی اثر امولسیفایرهای (E471, داتم و سیترم) و زمان تخمیر نهایی بر کاهش بیاتی و بهبود خواص فیزیکی نان بربری ترکیبی (گندم - سیب زمینی)
. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1393؛11(42):81-93. Available from: https://sid.ir/paper/490498/fa
IEEE:
کپیمهدی قیافه داوودی، بهاره صحرائیان، فریبا نقی پور، مهدی کریمی، و زهرا شیخ الاسلامی، “بررسی اثر امولسیفایرهای (E471, داتم و سیترم) و زمان تخمیر نهایی بر کاهش بیاتی و بهبود خواص فیزیکی نان بربری ترکیبی (گندم - سیب زمینی)
،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 11، no. 42، pp. 81–93، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/490498/fa