مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

915
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

372
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر امولسیفایرهای (E471، داتم و سیترم) و زمان تخمیر نهایی بر کاهش بیاتی و بهبود خواص فیزیکی نان بربری ترکیبی (گندم - سیب زمینی)

صفحات

 صفحه شروع 81 | صفحه پایان 93

چکیده

 لطفا برای مشاهده متن چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    قیافه داوودی، مهدی، صحرائیان، بهاره، نقی پور، فریبا، کریمی، مهدی، و شیخ الاسلامی، زهرا. (1393). بررسی اثر امولسیفایرهای (E471, داتم و سیترم) و زمان تخمیر نهایی بر کاهش بیاتی و بهبود خواص فیزیکی نان بربری ترکیبی (گندم - سیب زمینی) . علوم و صنایع غذایی ایران، 11(42)، 81-93. SID. https://sid.ir/paper/490498/fa

    Vancouver: کپی

    قیافه داوودی مهدی، صحرائیان بهاره، نقی پور فریبا، کریمی مهدی، شیخ الاسلامی زهرا. بررسی اثر امولسیفایرهای (E471, داتم و سیترم) و زمان تخمیر نهایی بر کاهش بیاتی و بهبود خواص فیزیکی نان بربری ترکیبی (گندم - سیب زمینی) . علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1393؛11(42):81-93. Available from: https://sid.ir/paper/490498/fa

    IEEE: کپی

    مهدی قیافه داوودی، بهاره صحرائیان، فریبا نقی پور، مهدی کریمی، و زهرا شیخ الاسلامی، “بررسی اثر امولسیفایرهای (E471, داتم و سیترم) و زمان تخمیر نهایی بر کاهش بیاتی و بهبود خواص فیزیکی نان بربری ترکیبی (گندم - سیب زمینی) ،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 11، no. 42، pp. 81–93، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/490498/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button