APA:
کپیگل کار، عبدالخالق، نصیرپور، علی، و کرامت، جواد. (1394). بهبود ویژگی های امولسیون کنندگی صمغ فارسی (Amygdalus scoparia Spach) از طریق ایجاد کمپلکس کووالانسی با بتالاکتوگلوبولین. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 11(5)، 584-596. SID. https://sid.ir/paper/491171/fa
Vancouver:
کپیگل کار عبدالخالق، نصیرپور علی، کرامت جواد. بهبود ویژگی های امولسیون کنندگی صمغ فارسی (Amygdalus scoparia Spach) از طریق ایجاد کمپلکس کووالانسی با بتالاکتوگلوبولین. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1394؛11(5):584-596. Available from: https://sid.ir/paper/491171/fa
IEEE:
کپیعبدالخالق گل کار، علی نصیرپور، و جواد کرامت، “بهبود ویژگی های امولسیون کنندگی صمغ فارسی (Amygdalus scoparia Spach) از طریق ایجاد کمپلکس کووالانسی با بتالاکتوگلوبولین،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 11، no. 5، pp. 584–596، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/491171/fa