Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,931
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

366
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و عملکردی صمغ زدو تراوشی از گیاه Amygdalus scoparia Spach در منطقه میان جنگل استان فارس

صفحات

 صفحه شروع 317 | صفحه پایان 326

چکیده

 صمغ زدو, پلی ساکارید ترشح شده از درخت Amygdalus scoparia Spach است. در این مطالعه گرانروی ظاهری صمغ زدو تحت تاثیر غلظت های مختلف (0.5, 0.75, 1, 2, 3, 4 و 5 درصد وزن بر حجم), دما (20, 45 و 70 درجه سانتیگراد),  pH(2, 5 و 8) و غلظت نمک های مختلف (0.5-0 مولار) بررسی شد. صمغ زدو از دو جزء محلول و نامحلول تشکیل شده است که به ترتیب خاصیت حل پذیری و تورم در آب را دارا هستند. گرانروی صمغ وابسته به تغییرات دما و pH است. بالاترین ویسکوزیته در pH برابر با 7.2 و دمای 24 درجه سانتی گراد حاصل شد. همچنین گرانروی با حضور الکترولیت های قوی تغییر یافت. قابلیت تشکیل امولسیون روغن در آب و پایداری آن با افزایش غلظت صمغ, افزایش یافت. رفتار حرارتی صمغ با رطوبت های مختلف توسط دستگاه آنالیز گرماسنج افتراقی (DSC), مورد مطالعه قرار گرفت و نتایج نشان داد که پروفایل حرارتی نمونه ها گرماگیر است. با توجه به نتایج بدست آمده از صمغ طبیعی و بومی زدو می توان گفت که این صمغ افزودنی بالقوه ای برای کاربرد در صنعت به عنوان قوام دهنده, امولسیفایر و پایدارکننده است.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

خالصی، هدی، علیزاده، محمد، و رضازادباری، محمود. (1391). بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و عملکردی صمغ زدو تراوشی از گیاه Amygdalus scoparia Spach در منطقه میان جنگل استان فارس. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 8(3)، 317-326. SID. https://sid.ir/paper/467318/fa

Vancouver: کپی

خالصی هدی، علیزاده محمد، رضازادباری محمود. بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و عملکردی صمغ زدو تراوشی از گیاه Amygdalus scoparia Spach در منطقه میان جنگل استان فارس. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1391؛8(3):317-326. Available from: https://sid.ir/paper/467318/fa

IEEE: کپی

هدی خالصی، محمد علیزاده، و محمود رضازادباری، “بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و عملکردی صمغ زدو تراوشی از گیاه Amygdalus scoparia Spach در منطقه میان جنگل استان فارس،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 8، no. 3، pp. 317–326، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/467318/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا