مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

550
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

356
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بهبود ویژگی های امولسیون کنندگی صمغ فارسی (Amygdalus scoparia Spach) از طریق ایجاد کمپلکس کووالانسی با بتالاکتوگلوبولین

صفحات

 صفحه شروع 584 | صفحه پایان 596

چکیده

صمغ فارسی, صمغی طبیعی و از درخت بادام کوهی (Amygdalus scoparia Spach) ترشح می شود. در این مطالعه, ویژگی های امولسیون کنندگی صمغ فارسی طی حرارت دادن خشک و ایجاد اتصال کووالانسی با بتالاکتوگلوبولین بهبود یافت. کمپلکس های تولیدی در چندین نسبت بتالاکتوگلوبولین/صمغ فارسی (1:1, 2:1 و 1:2) تولید شدند. در ابتدا, اتصال کووالانسی بین بتالاکتوگلوبولین و صمغ فارسی به کمک SDS-PAGE تایید شد. همچنین, ویژگی های امولسیون کنندگی کمپلکس کووالانسی بتالاکتوگلوبولین:صمغ فارسی (1:1) با گذشت زمان واکنش مایلارد بررسی گردید. نتایج نشان داد که زمان حرارت دادن خشک اثر معنی داری (P<0.05) روی EAI نداشت, اما ESI به طور معنی داری (P<0.05) با گذشت زمان تا دو هفته افزایش یافت و ESI کمپلکس دو هفته گرمخانه گذاری شده نسبت به بقیه (شاهد, صفرساعت, 48 ساعت, 192 ساعت) به طور معنی داری (P<0.05) بالاتر بود. اندیس خامه ای شدن کمپلکس بتالاکتوگلوبولین: صمغ فارسی (1:1) با پیشرفت واکنش مایلارد کاهش یافت و همبستگی خوبی بین پیشرفت واکنش و اندیس خامه ای شدن حاصل شد. در انتها, امولسیون های تولیدی به کمک ارزیابی توزیع اندازه ذراتشان طی نگهداری تسریع شده و انجماد زدایی با هم مقایسه شدند. نتایج نشان داد که کمپلکس کووالانسی بتالاکتوگلوبولین:صمغ فارسی (1:1) پایداری امولسیون بهتری در مقایسه با دیگر نسبت های پروتئین/پلی ساکارید (1:2 و 2:1), صمغ فارسی تنها و صمغ عربی از خود نشان داد. بررسی ریز ساختار امولسیون های تولیدی نیز گواهی بر بهبود ویژگی امولسیون کنندگی صمغ فارسی بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    گل کار، عبدالخالق، نصیرپور، علی، و کرامت، جواد. (1394). بهبود ویژگی های امولسیون کنندگی صمغ فارسی (Amygdalus scoparia Spach) از طریق ایجاد کمپلکس کووالانسی با بتالاکتوگلوبولین. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 11(5)، 584-596. SID. https://sid.ir/paper/491171/fa

    Vancouver: کپی

    گل کار عبدالخالق، نصیرپور علی، کرامت جواد. بهبود ویژگی های امولسیون کنندگی صمغ فارسی (Amygdalus scoparia Spach) از طریق ایجاد کمپلکس کووالانسی با بتالاکتوگلوبولین. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1394؛11(5):584-596. Available from: https://sid.ir/paper/491171/fa

    IEEE: کپی

    عبدالخالق گل کار، علی نصیرپور، و جواد کرامت، “بهبود ویژگی های امولسیون کنندگی صمغ فارسی (Amygdalus scoparia Spach) از طریق ایجاد کمپلکس کووالانسی با بتالاکتوگلوبولین،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 11، no. 5، pp. 584–596، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/491171/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button