Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

966
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

259
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

شیوع سو تغذیه در بیماران بستری در بخش ارتوپدی

صفحات

 صفحه شروع 37 | صفحه پایان 44

چکیده

 مقدمه: س‍وء ت‍‍غ‍ذی‍ه ع‍‍ام‍ل بروز دشواری ف‍ر او ان‍‍ در ب‍ی‍م‍‍ار ان ارت‍وپ‍دی بوده و باعث افزایش نرخ مرگ ومیر, تاخیر عملکرد ریکاوری و همچنین افزایش هزینه تغذیه/ داروی بیماران می شود. در این مطالعه به شیوع سوءتغذیه در بیمارانی که ده روز بستری بودند پرداختیم.هدف: کنترل سوء تغذیه و آسیب های احتمالی ناشی از آن در بیماران بخش ارتوپدیمواد و روش ها: در این مطالعه توصیفی مقطعی به بررسی شیوع سوء تغذیه در بیمارانی که در بخش ارتوپدی بیمارستان پورسینای رشت در سال 1390 بستری بودند, پرداختیم. برای بیماران پرسشنامه محقق ساخت تنظیم شد و در روز اول بستری, اطلاعات بیماران ثبت شد, سپس, در همان روز و ده روز بعد این بیماران از لحاظ تغذیه با آزمایش های سرمی, تعداد لنفوسیت ها و میزان آلبومینسرم, ارزیابی و.پس از جمع آوری داده ها, اطلاعات با توجه به SPSSویرایش 16 آنالیز شد.نتایج: از 377 بیمار بستری در بخش ارتوپدی در روز اول, 99 بیمار دچار سو تغذیه ثبت شدند که این تعداد در روز دهم به 81 مورد رسید. میزان سوء تغذیه در شکستگی های باز در مدت 10 روز بستری افزایش یافت اما در شکستگی های بسته در همین مدت کاهش یافت (p<0.005) بیشتر افراد دچار سوء تغذیه دچار شگستگی در ناحیه فمور بودند. در بیمارانی که دچار شکستگی فمور, لگن وآسیب های چندگانه بودند برخلاف سایر محل های شکستگی در طی 10 روز بستری سو تغذیه و یا تشدید آن بروز کرد.نتیجه گیری: با توجه به تاثیر منفی سوء تغذیه بر روند بهبود بیماران ارتوپدی و عوارض ناشی از آن, کنترل رژیم غذایی این بیماران بایسته به نظر می رسد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    اتحاد، حسین، میربلوک، احمدرضا، کاظم نژادلیلی، احسان، حسینی، سیده زهرا، موسوی، سیدمحمدصادق، و ساغری، سپهر. (1393). شیوع سو تغذیه در بیماران بستری در بخش ارتوپدی. مجله دانشگاه علوم پزشکی گیلان، 23(89)، 37-44. SID. https://sid.ir/paper/492392/fa

    Vancouver: کپی

    اتحاد حسین، میربلوک احمدرضا، کاظم نژادلیلی احسان، حسینی سیده زهرا، موسوی سیدمحمدصادق، ساغری سپهر. شیوع سو تغذیه در بیماران بستری در بخش ارتوپدی. مجله دانشگاه علوم پزشکی گیلان[Internet]. 1393؛23(89):37-44. Available from: https://sid.ir/paper/492392/fa

    IEEE: کپی

    حسین اتحاد، احمدرضا میربلوک، احسان کاظم نژادلیلی، سیده زهرا حسینی، سیدمحمدصادق موسوی، و سپهر ساغری، “شیوع سو تغذیه در بیماران بستری در بخش ارتوپدی،” مجله دانشگاه علوم پزشکی گیلان، vol. 23، no. 89، pp. 37–44، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/492392/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا