Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

343
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

150
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی کیفی وضعیت ذخایر ماهی سفید (Rutilus frisii kutum Kamensky، 1901) در دریای خزر طی سال های 1390-1370

صفحات

 صفحه شروع 53 | صفحه پایان 64

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    فضلی، حسن، دریانبرد، غلامرضا، پورغلام، رضا، عبدالملکی، شهرام، بندانی، علی، پورغلامی، اکبر، و صفوی، سیدابراهیم. (1391). بررسی کیفی وضعیت ذخایر ماهی سفید (Rutilus frisii kutum Kamensky, 1901) در دریای خزر طی سال های 1390-1370. مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمان، 21(2 (مسلسل 79))، 53-64. SID. https://sid.ir/paper/492683/fa

    Vancouver: کپی

    فضلی حسن، دریانبرد غلامرضا، پورغلام رضا، عبدالملکی شهرام، بندانی علی، پورغلامی اکبر، صفوی سیدابراهیم. بررسی کیفی وضعیت ذخایر ماهی سفید (Rutilus frisii kutum Kamensky, 1901) در دریای خزر طی سال های 1390-1370. مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمان[Internet]. 1391؛21(2 (مسلسل 79)):53-64. Available from: https://sid.ir/paper/492683/fa

    IEEE: کپی

    حسن فضلی، غلامرضا دریانبرد، رضا پورغلام، شهرام عبدالملکی، علی بندانی، اکبر پورغلامی، و سیدابراهیم صفوی، “بررسی کیفی وضعیت ذخایر ماهی سفید (Rutilus frisii kutum Kamensky, 1901) در دریای خزر طی سال های 1390-1370،” مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمان، vol. 21، no. 2 (مسلسل 79)، pp. 53–64، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/492683/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا