APA:
کپیتجلی، ف.، همتی کاخکی، ع.، و خاتمی راد، م.. (1388). تعیین میزان خواص آنتی اکسیدانی گلبرگ زعفران به دو روش DPPH و سیستم مدل اسید لینولئیک. کنگره ملی علوم و صنایع غذایی، -(18)، 117-582. SID. https://sid.ir/paper/493735/fa
Vancouver:
کپیتجلی ف.، همتی کاخکی ع.، خاتمی راد م.. تعیین میزان خواص آنتی اکسیدانی گلبرگ زعفران به دو روش DPPH و سیستم مدل اسید لینولئیک. کنگره ملی علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1388؛-(18):117-582. Available from: https://sid.ir/paper/493735/fa
IEEE:
کپیف. تجلی، ع. همتی کاخکی، و م. خاتمی راد، “تعیین میزان خواص آنتی اکسیدانی گلبرگ زعفران به دو روش DPPH و سیستم مدل اسید لینولئیک،” کنگره ملی علوم و صنایع غذایی، vol. -، no. 18، pp. 117–582، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/493735/fa