APA:
کپیکاظم زاده، مژگان، پیغمبردوست، سیدهادی، و نجفی، نصرت اله. (1392). اثر کودهای آلی و نیتروژن بر ویژگی های فیزیکی شیمیایی و کیفیت نانوایی گندم رقم الوند. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 23(2)، 179-197. SID. https://sid.ir/paper/495206/fa
Vancouver:
کپیکاظم زاده مژگان، پیغمبردوست سیدهادی، نجفی نصرت اله. اثر کودهای آلی و نیتروژن بر ویژگی های فیزیکی شیمیایی و کیفیت نانوایی گندم رقم الوند. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1392؛23(2):179-197. Available from: https://sid.ir/paper/495206/fa
IEEE:
کپیمژگان کاظم زاده، سیدهادی پیغمبردوست، و نصرت اله نجفی، “اثر کودهای آلی و نیتروژن بر ویژگی های فیزیکی شیمیایی و کیفیت نانوایی گندم رقم الوند،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 23، no. 2، pp. 179–197، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/495206/fa