APA:
کپیعلیشاهی، م.، نجف زاده، ح.، و قربان پور، م.. (1388). بررسی اثر ضد باکتریایی برخی عصاره های گیاهی بر باکتری استرپتوکوکوس اینیه عامل بیماری استرپتوکوکوزیس دز قزل آلا (همایش). همایش ملی بیماری های اقتصادی صنعت پرورش قزل آلای رنگین کمان (Oncorhyncus mykiss)، -(1)، 1-4. SID. https://sid.ir/paper/499694/fa
Vancouver:
کپیعلیشاهی م.، نجف زاده ح.، قربان پور م.. بررسی اثر ضد باکتریایی برخی عصاره های گیاهی بر باکتری استرپتوکوکوس اینیه عامل بیماری استرپتوکوکوزیس دز قزل آلا (همایش). همایش ملی بیماری های اقتصادی صنعت پرورش قزل آلای رنگین کمان (Oncorhyncus mykiss)[Internet]. 1388؛-(1):1-4. Available from: https://sid.ir/paper/499694/fa
IEEE:
کپیم. علیشاهی، ح. نجف زاده، و م. قربان پور، “بررسی اثر ضد باکتریایی برخی عصاره های گیاهی بر باکتری استرپتوکوکوس اینیه عامل بیماری استرپتوکوکوزیس دز قزل آلا (همایش)،” همایش ملی بیماری های اقتصادی صنعت پرورش قزل آلای رنگین کمان (Oncorhyncus mykiss)، vol. -، no. 1، pp. 1–4، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/499694/fa