APA:
کپیچرخ اندازیگانه، رضا، عباسی، جلال، و دهقان، حبیب اله. (1393). بررسی ارتباط بین شاخص دمای تر گویسان (WBGT), شاخص نمره گذاری استرین گرمایی (HSSI) و دمای دهانی در کارگران نانوایی های شهر اصفهان. تحقیقات نظام سلامت، 10(3)، 599-607. SID. https://sid.ir/paper/500472/fa
Vancouver:
کپیچرخ اندازیگانه رضا، عباسی جلال، دهقان حبیب اله. بررسی ارتباط بین شاخص دمای تر گویسان (WBGT), شاخص نمره گذاری استرین گرمایی (HSSI) و دمای دهانی در کارگران نانوایی های شهر اصفهان. تحقیقات نظام سلامت[Internet]. 1393؛10(3):599-607. Available from: https://sid.ir/paper/500472/fa
IEEE:
کپیرضا چرخ اندازیگانه، جلال عباسی، و حبیب اله دهقان، “بررسی ارتباط بین شاخص دمای تر گویسان (WBGT), شاخص نمره گذاری استرین گرمایی (HSSI) و دمای دهانی در کارگران نانوایی های شهر اصفهان،” تحقیقات نظام سلامت، vol. 10، no. 3، pp. 599–607، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/500472/fa