APA:
کپیافشار، مهنوش، بصیری، علیرضا، و شریفی، اکرم. (1396). تاثیر میزان سبوس و رطوبت ورودی در فرآیند پخت اکستروژن بر برخی ویژگی های پودر فوری بر پایه آرد برنج. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 9(4)، 103-111. SID. https://sid.ir/paper/501938/fa
Vancouver:
کپیافشار مهنوش، بصیری علیرضا، شریفی اکرم. تاثیر میزان سبوس و رطوبت ورودی در فرآیند پخت اکستروژن بر برخی ویژگی های پودر فوری بر پایه آرد برنج. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1396؛9(4):103-111. Available from: https://sid.ir/paper/501938/fa
IEEE:
کپیمهنوش افشار، علیرضا بصیری، و اکرم شریفی، “تاثیر میزان سبوس و رطوبت ورودی در فرآیند پخت اکستروژن بر برخی ویژگی های پودر فوری بر پایه آرد برنج،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 9، no. 4، pp. 103–111، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/501938/fa