APA:
کپییقبانی، مسعود، کوچکی، آرش، کریمی، مهدی، مرتضوی، سیدعلی، و میلانی، الناز. (1398). بررسی تآثیر شرایط پیش تیمار اکستروژن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی مخلوط آرد بدون گلوتن برنج و ذرت. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، 6(4 )، 521-532. SID. https://sid.ir/paper/258686/fa
Vancouver:
کپییقبانی مسعود، کوچکی آرش، کریمی مهدی، مرتضوی سیدعلی، میلانی الناز. بررسی تآثیر شرایط پیش تیمار اکستروژن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی مخلوط آرد بدون گلوتن برنج و ذرت. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)[Internet]. 1398؛6(4 ):521-532. Available from: https://sid.ir/paper/258686/fa
IEEE:
کپیمسعود یقبانی، آرش کوچکی، مهدی کریمی، سیدعلی مرتضوی، و الناز میلانی، “بررسی تآثیر شرایط پیش تیمار اکستروژن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی مخلوط آرد بدون گلوتن برنج و ذرت،” فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، vol. 6، no. 4 ، pp. 521–532، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/258686/fa