مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

867
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

265
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر میزان سبوس و متغیرهای فرآیند اکستروژن بر روی ویژگی های عملکردی پودر فوری آرد گندم

صفحات

 صفحه شروع 13 | صفحه پایان 23

چکیده

 افزایش آگاهی نسبت به نقش تغذیه در سلامت و کیفیت زندگی, نیاز روزافزون جامعه به فرآورده هایی با آماده سازی ساده و سریع و هم چنین گسترش تنوع طلبی در بین مصرف کننده ها, صنعت غذا را با چالش های جدیدی روبرو ساخته است. فرآورده های فوری به محصولاتی اطلاق می شوند که به سهولت و بدون نیاز به پخت, آماده مصرف گردند. پودرهای فوری بر پایه غلات به دلیل ویژگی های تغذیه ای مناسب و هم چنین قیمت پایین مواد اولیه, مورد توجه قرار گرفته اند. در این تحقیق اثرات متغیرهای نسبت سبوس به آرد (10 تا 30 درصد وزنی/وزنی), رطوبت ورودی (10 تا 16 درصد, بر پایه تر) و سرعت چرخش ماردون (130 تا 250 دور در دقیقه) بر پاسخ های تخلخل, دانسیته توده, ضریب انبساط و رنگ فرآورده (شاخص (L, بررسی گردید. نتایج نشان دادند که افزایش رطوبت ورودی, سرعت چرخش ماردون و میزان سبوس در فرمولاسیون, باعث کاهش میزان تخلخل و ضریب انبساط در فرآورده می شوند. هم چنین افزایش رطوبت ورودی و سرعت چرخش ماردون به ترتیب موجب افزایش و کاهش دانسیته توده می شوند. افزایش رطوبت ورودی به طور خطی باعث افزایش میزان L, می گردد. افزایش سرعت چرخش ماردون تا 190 دور در دقیقه, موجب کاهش شاخص L می شود, در حالی که در مقادیر بالاتر شاخص L افزایش می یابد. شرایط بهینه فرآوری در شرایط تحت بررسی با اهداف افزایش میزان تخلخل, ضریب انبساط, شاخص L و کاهش دانسیته توده, میزان سبوس 10 درصد, رطوبت ورودی 10 درصد و سرعت چرخش ماردون 130 دور در دقیقه, تعیین گردید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مردانی طرقی، پریسا، بصیری، علیرضا، میلانی، الناز، و گلی موحد، غلامعلی. (1395). تاثیر میزان سبوس و متغیرهای فرآیند اکستروژن بر روی ویژگی های عملکردی پودر فوری آرد گندم. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، 3(11)، 13-23. SID. https://sid.ir/paper/522034/fa

    Vancouver: کپی

    مردانی طرقی پریسا، بصیری علیرضا، میلانی الناز، گلی موحد غلامعلی. تاثیر میزان سبوس و متغیرهای فرآیند اکستروژن بر روی ویژگی های عملکردی پودر فوری آرد گندم. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)[Internet]. 1395؛3(11):13-23. Available from: https://sid.ir/paper/522034/fa

    IEEE: کپی

    پریسا مردانی طرقی، علیرضا بصیری، الناز میلانی، و غلامعلی گلی موحد، “تاثیر میزان سبوس و متغیرهای فرآیند اکستروژن بر روی ویژگی های عملکردی پودر فوری آرد گندم،” فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، vol. 3، no. 11، pp. 13–23، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/522034/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button