APA:
کپیمردانی طرقی، پریسا، بصیری، علیرضا، میلانی، الناز، و گلی موحد، غلامعلی. (1395). تاثیر میزان سبوس و متغیرهای فرآیند اکستروژن بر روی ویژگی های عملکردی پودر فوری آرد گندم. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، 3(11)، 13-23. SID. https://sid.ir/paper/522034/fa
Vancouver:
کپیمردانی طرقی پریسا، بصیری علیرضا، میلانی الناز، گلی موحد غلامعلی. تاثیر میزان سبوس و متغیرهای فرآیند اکستروژن بر روی ویژگی های عملکردی پودر فوری آرد گندم. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)[Internet]. 1395؛3(11):13-23. Available from: https://sid.ir/paper/522034/fa
IEEE:
کپیپریسا مردانی طرقی، علیرضا بصیری، الناز میلانی، و غلامعلی گلی موحد، “تاثیر میزان سبوس و متغیرهای فرآیند اکستروژن بر روی ویژگی های عملکردی پودر فوری آرد گندم،” فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، vol. 3، no. 11، pp. 13–23، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/522034/fa