APA:
کپیمحترمی، فروغ، اسمعیلی، محسن، علیزاده خالدآباد، محمد، و سیدین اردبیلی، سیدمهدی. (1394). بهبود خواص فیزیکی و رئولوژیکی خمیر نان با استفاده از دو آنزیم ترانس گلوتامیناز و آسپاراژیناز و پودر آب پنیر و اینولین. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 11(4)، 445-457. SID. https://sid.ir/paper/501952/fa
Vancouver:
کپیمحترمی فروغ، اسمعیلی محسن، علیزاده خالدآباد محمد، سیدین اردبیلی سیدمهدی. بهبود خواص فیزیکی و رئولوژیکی خمیر نان با استفاده از دو آنزیم ترانس گلوتامیناز و آسپاراژیناز و پودر آب پنیر و اینولین. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1394؛11(4):445-457. Available from: https://sid.ir/paper/501952/fa
IEEE:
کپیفروغ محترمی، محسن اسمعیلی، محمد علیزاده خالدآباد، و سیدمهدی سیدین اردبیلی، “بهبود خواص فیزیکی و رئولوژیکی خمیر نان با استفاده از دو آنزیم ترانس گلوتامیناز و آسپاراژیناز و پودر آب پنیر و اینولین،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 11، no. 4، pp. 445–457، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/501952/fa