APA:
کپیامینی، عطیه، فاضل، محمد، و عباسی، هاجر. (1396). بررسی تاثیر پوست انار, صمغ زانتان و آنزیم همی سلولاز بر خصوصیات کیک اسفنجی فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 9(4)، 59-73. SID. https://sid.ir/paper/502178/fa
Vancouver:
کپیامینی عطیه، فاضل محمد، عباسی هاجر. بررسی تاثیر پوست انار, صمغ زانتان و آنزیم همی سلولاز بر خصوصیات کیک اسفنجی فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1396؛9(4):59-73. Available from: https://sid.ir/paper/502178/fa
IEEE:
کپیعطیه امینی، محمد فاضل، و هاجر عباسی، “بررسی تاثیر پوست انار, صمغ زانتان و آنزیم همی سلولاز بر خصوصیات کیک اسفنجی فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 9، no. 4، pp. 59–73، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/502178/fa