APA:
کپیعزیزی، شهره، مرتضوی، سیدعلی، شفافی زنوزیان، مسعود، و هوشمنددلیر، موسی الرضا. (1394). بررسی تاثیر ایزوله پروتئین سویا (SPI) و صمغ ثعلب بر خواص فیزیک و شیمیایی و حسی خامه زده کم چرب. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 7(4 )، 9-18. SID. https://sid.ir/paper/502225/fa
Vancouver:
کپیعزیزی شهره، مرتضوی سیدعلی، شفافی زنوزیان مسعود، هوشمنددلیر موسی الرضا. بررسی تاثیر ایزوله پروتئین سویا (SPI) و صمغ ثعلب بر خواص فیزیک و شیمیایی و حسی خامه زده کم چرب. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1394؛7(4 ):9-18. Available from: https://sid.ir/paper/502225/fa
IEEE:
کپیشهره عزیزی، سیدعلی مرتضوی، مسعود شفافی زنوزیان، و موسی الرضا هوشمنددلیر، “بررسی تاثیر ایزوله پروتئین سویا (SPI) و صمغ ثعلب بر خواص فیزیک و شیمیایی و حسی خامه زده کم چرب،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 7، no. 4 ، pp. 9–18، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/502225/fa