APA:
کپیاحمدزاده، رحیمه، بصیری، علیرضا، و صالحی فر، مانیا. (1394). مقایسه استخراج لیکوپن از پوست گوجه فرنگی با کاربرد فراصوت و عدم اعمال آن به روش رویه پاسخ. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 7(1 )، 105-118. SID. https://sid.ir/paper/502242/fa
Vancouver:
کپیاحمدزاده رحیمه، بصیری علیرضا، صالحی فر مانیا. مقایسه استخراج لیکوپن از پوست گوجه فرنگی با کاربرد فراصوت و عدم اعمال آن به روش رویه پاسخ. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1394؛7(1 ):105-118. Available from: https://sid.ir/paper/502242/fa
IEEE:
کپیرحیمه احمدزاده، علیرضا بصیری، و مانیا صالحی فر، “مقایسه استخراج لیکوپن از پوست گوجه فرنگی با کاربرد فراصوت و عدم اعمال آن به روش رویه پاسخ،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 7، no. 1 ، pp. 105–118، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/502242/fa