مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

918
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

640
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

نقش تیمار اتانولی و آنزیم پکتیناز بر راندمان استخراج لیکوپن از ضایعات صنایع تبدیلی گوجه فرنگی

صفحات

 صفحه شروع 9 | صفحه پایان 15

چکیده

 لیکوپن کاروتنوئید عمده گوجه فرنگی و ترکیب رنگ دهنده و آنتی اکسیدان است که امروزه سعی در افزایش دستیابی به آن از طریق گوجه فرنگی و فرآورده های آن می باشد. در این تحقیق جهت استخراج لیکوپن از تیمار اتانولی 94% در دمای 60oC به مدت 5 ثانیه و تیمار آنزیمی پکتیناز غلظت های 2 ml/kg تا 10 در زمان های 30, 60 و 90 دقیقه و گرمخانه گذاری در دمای 55oC, استفاده شد. تحت این شرایط غلظت لیکوپن در 100 گرم اولئورزین در تیمار با آنزیم به تنهایی 279.503 میلی گرم است در حالیکه در نمونه های تیمار شده با آنزیم و اتانول این مقدار برابر با 160.87 میلی گرم بود. راندمان استخراج لیکوپن از 100 گرم نمونه نیز به ترتیب برابر با 0.113609 و 0.089478 میلی گرم بود. به طور کلی, در این تحقیق نشان داده شد که در مورد ضایعات صنعتی گوجه فرنگی, تیمار آنزیمی بدون تیمار اتانولی, برای افزایش میزان خلوص لیکوپن مناسب تر است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    رنجبر، آزاده، مقصودلو، یحیی، قربانی، محمد، و صادقی ماهونک، علیرضا. (1391). نقش تیمار اتانولی و آنزیم پکتیناز بر راندمان استخراج لیکوپن از ضایعات صنایع تبدیلی گوجه فرنگی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 8(1)، 9-15. SID. https://sid.ir/paper/489073/fa

    Vancouver: کپی

    رنجبر آزاده، مقصودلو یحیی، قربانی محمد، صادقی ماهونک علیرضا. نقش تیمار اتانولی و آنزیم پکتیناز بر راندمان استخراج لیکوپن از ضایعات صنایع تبدیلی گوجه فرنگی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1391؛8(1):9-15. Available from: https://sid.ir/paper/489073/fa

    IEEE: کپی

    آزاده رنجبر، یحیی مقصودلو، محمد قربانی، و علیرضا صادقی ماهونک، “نقش تیمار اتانولی و آنزیم پکتیناز بر راندمان استخراج لیکوپن از ضایعات صنایع تبدیلی گوجه فرنگی،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 8، no. 1، pp. 9–15، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/489073/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button