APA:
کپیگرایلی، زهرا، شریفی، اکرم، و بقایی، هما. (1396). ارزیابی استخراج ترکیبات فنلی و آنتی اکسیدانی عصاره شقاقل تحت پیش تیمار فراصوت و حلال های ترکیبی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 9(1)، 61-69. SID. https://sid.ir/paper/502470/fa
Vancouver:
کپیگرایلی زهرا، شریفی اکرم، بقایی هما. ارزیابی استخراج ترکیبات فنلی و آنتی اکسیدانی عصاره شقاقل تحت پیش تیمار فراصوت و حلال های ترکیبی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1396؛9(1):61-69. Available from: https://sid.ir/paper/502470/fa
IEEE:
کپیزهرا گرایلی، اکرم شریفی، و هما بقایی، “ارزیابی استخراج ترکیبات فنلی و آنتی اکسیدانی عصاره شقاقل تحت پیش تیمار فراصوت و حلال های ترکیبی،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 9، no. 1، pp. 61–69، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/502470/fa