APA:
کپیمرتضوی، سیدعلی، و یوسف زاده ثانی، سپیده. (1396). بررسی اثر افزودن صمغ های دانه ریحان و زانتان و تیمار فراصوت بر میزان جذب روغن و خواص کیفی ناگت مرغ. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 9(1)، 71-80. SID. https://sid.ir/paper/502471/fa
Vancouver:
کپیمرتضوی سیدعلی، یوسف زاده ثانی سپیده. بررسی اثر افزودن صمغ های دانه ریحان و زانتان و تیمار فراصوت بر میزان جذب روغن و خواص کیفی ناگت مرغ. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1396؛9(1):71-80. Available from: https://sid.ir/paper/502471/fa
IEEE:
کپیسیدعلی مرتضوی، و سپیده یوسف زاده ثانی، “بررسی اثر افزودن صمغ های دانه ریحان و زانتان و تیمار فراصوت بر میزان جذب روغن و خواص کیفی ناگت مرغ،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 9، no. 1، pp. 71–80، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/502471/fa