APA:
کپیفهیم دانش، مریم. (1393). بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی روغن مغز هسته انبه. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 6(1 )، 55-59. SID. https://sid.ir/paper/502489/fa
Vancouver:
کپیفهیم دانش مریم. بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی روغن مغز هسته انبه. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1393؛6(1 ):55-59. Available from: https://sid.ir/paper/502489/fa
IEEE:
کپیمریم فهیم دانش، “بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی روغن مغز هسته انبه،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 6، no. 1 ، pp. 55–59، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/502489/fa