مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

822
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

510
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی روغن مغز هسته انبه

صفحات

 صفحه شروع 55 | صفحه پایان 59

چکیده

 انبه یکی از میوه های گرمسیری رایج در سرتاسر جهان است. در هنگام فرآوری انبه, پوست و هسته آن بیشترین ترکیبات جانبی این میوه را تشکیل می دهند. روغن استخراج شده از هسته انبه حاوی 44 تا 48 درصد اسیدهای چرب اشباع و حدود 52 تا 56 درصد اسیدهای چرب غیر اشباع است.اسید استئاریک (%37.73) و اسید اولئیک (%46.22) به ترتیب بیشترین اسیدهای چرب اشباع و غیر اشباع روغن مغز هسته انبه را تشکیل می دهند. در این تحقیق وزن مخصوص (0.9 در 40 درجه سانتی گراد) ضریب شکست (1.443 در 40 درجه سانتی گراد), عدد یدی (55 گرم در 100 گرم روغن), اندیس پراکسید (1.2 میلی اکی والان درکیلوگرم), اسیدهای چرب آزاد (1.5%), ترکیبات غیرصابونی شونده (2.9%روغن), عدد صابونی (195 میلی گرم هیدروکسید پتاسیم در گرم), نقطه ذوب (30 درجه سانتی گراد) و رنگ کل لاویباند (25) روغن بدست آمده مورد آزمایش قرار گرفت. نتایج نشان داد که روغن مغز هسته انبه نسبت به روغن های نباتی رایج دیگر با وجود اسیدهای چرب غیر اشباع نسبتا بالای آن پایداری اکسیداتیو خوبی دارد. از این روغن می توان جهت تولید استئارین در صنایع قنادی و یا مخلوط با سایر روغن های گیاهی برای تولید صابون استفاده کرد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    فهیم دانش، مریم. (1393). بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی روغن مغز هسته انبه. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 6(1 )، 55-59. SID. https://sid.ir/paper/502489/fa

    Vancouver: کپی

    فهیم دانش مریم. بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی روغن مغز هسته انبه. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1393؛6(1 ):55-59. Available from: https://sid.ir/paper/502489/fa

    IEEE: کپی

    مریم فهیم دانش، “بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی روغن مغز هسته انبه،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 6، no. 1 ، pp. 55–59، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/502489/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button