APA:
کپیجعفری، ژامک، و قراچورلو، مریم. (1392). ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن مغز هسته انبه سه واریته کشت شده در ایران. علوم غذایی و تغذیه، 10(3 (پیاپی 39))، 51-62. SID. https://sid.ir/paper/143269/fa
Vancouver:
کپیجعفری ژامک، قراچورلو مریم. ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن مغز هسته انبه سه واریته کشت شده در ایران. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1392؛10(3 (پیاپی 39)):51-62. Available from: https://sid.ir/paper/143269/fa
IEEE:
کپیژامک جعفری، و مریم قراچورلو، “ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن مغز هسته انبه سه واریته کشت شده در ایران،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 10، no. 3 (پیاپی 39)، pp. 51–62، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143269/fa