APA:
کپیشلماشی، انور، و امانی، فاطمه. (1394). کاربرد سطح پاسخ در بهینه سازی استخراج روغن از مغز گردو و هسته میوه انبه با استفاده از امواج فراصوت. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، 3(10)، 1-10. SID. https://sid.ir/paper/504769/fa
Vancouver:
کپیشلماشی انور، امانی فاطمه. کاربرد سطح پاسخ در بهینه سازی استخراج روغن از مغز گردو و هسته میوه انبه با استفاده از امواج فراصوت. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)[Internet]. 1394؛3(10):1-10. Available from: https://sid.ir/paper/504769/fa
IEEE:
کپیانور شلماشی، و فاطمه امانی، “کاربرد سطح پاسخ در بهینه سازی استخراج روغن از مغز گردو و هسته میوه انبه با استفاده از امواج فراصوت،” فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، vol. 3، no. 10، pp. 1–10، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/504769/fa