APA:
کپیآبدانان مهدی زاده، سامان. (1395). تعیین زمان بهینه پخت سبزیجات با کمک پردازش تصاویر دیجیتالی و اندازه گیری مختصات رنگی. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، 3(11)، 49-57. SID. https://sid.ir/paper/502641/fa
Vancouver:
کپیآبدانان مهدی زاده سامان. تعیین زمان بهینه پخت سبزیجات با کمک پردازش تصاویر دیجیتالی و اندازه گیری مختصات رنگی. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)[Internet]. 1395؛3(11):49-57. Available from: https://sid.ir/paper/502641/fa
IEEE:
کپیسامان آبدانان مهدی زاده، “تعیین زمان بهینه پخت سبزیجات با کمک پردازش تصاویر دیجیتالی و اندازه گیری مختصات رنگی،” فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، vol. 3، no. 11، pp. 49–57، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/502641/fa