مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

820
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

255
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

حفظ کیفیت و افزایش عمر انبارمانی میوه زغال اخته با استفاده از روش بسته بندی در اتمسفر تعدیل یافته

صفحات

 صفحه شروع 155 | صفحه پایان 164

چکیده

 در این پژوهش تاثیر بسته بندی با دو نوع پوشش پلیمری (پلی اتیلن با دانسیته کم و پلی پروپیلن) و سه ترکیب گازی (هوا, 5% O2 20% +CO2 و 60% O2 20%+ CO2) بر خصوصیات کمی و کیفی و عمر انباری میوه های زغال اخته مورد بررسی قرار گرفت. هم چنین تعدادی میوه در ظروف بدون درپوش به عنوان شاهد در نظر گرفته شد. میوه ها بعد از تیمار در سردخانه در دمای 1oC با رطوبت نسبی 95 - 90 درصد به مدت 35 روز نگهداری شدند. نمونه ها در روز قبل از انباری و در طول دوره نگهداری با فاصله 7 روز از سردخانه خارج شده و به منظور ایجاد حالت مشابه در خرده فروشی ها به مدت 24 ساعت در دمای اتاق قرار گرفته و سپس از نظر فاکتورهای مختلف کیفی و کمی نظیر کاهش وزن, رنگ سطحی, آنتوسیانین, کیفیت ظاهری, پوسیدگی, pH, اسیدیته قابل تیتراسیون, مواد جامد محلول کل و ویتامین ث مورد اندازه گیری قرار گرفتند. نتایج نشان داد که تیمار ترکیب گازی 60% O2 20% +CO2 در پوشش پلی اتیلن و هوا در پوشش پلی پروپیلن تاثیر معنی داری در حفظ pH, اسیدیته قابل تیتراسیون, مواد جامد محلول کل نسبت به میوه های شاهد داشتند. هم چنین میوه های بسته بندی شده با پوشش پلی اتیلن در ترکیب گازی 60% O2 20% +CO2 بهترین اثر را در حفظ مقدار ویتامین ث و شاخص آنتوسیانین نشان داد. در مجموع استفاده از تکنولوژی بسته بندی در اتمسفر تعدیل یافته صرف نظر از نوع ترکیب گازی تاثیر معنی داری در حفظ خصوصیات کمی و کیفی زغال اخته نسبت به میوه های فاقد بسته بندی داشته است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    محبی، شیدا، مستوفی، یونس، و زمانی، ذبیح اله. (1394). حفظ کیفیت و افزایش عمر انبارمانی میوه زغال اخته با استفاده از روش بسته بندی در اتمسفر تعدیل یافته. تولید فرآوری محصولات زراعی و باغی، 5(15)، 155-164. SID. https://sid.ir/paper/502720/fa

    Vancouver: کپی

    محبی شیدا، مستوفی یونس، زمانی ذبیح اله. حفظ کیفیت و افزایش عمر انبارمانی میوه زغال اخته با استفاده از روش بسته بندی در اتمسفر تعدیل یافته. تولید فرآوری محصولات زراعی و باغی[Internet]. 1394؛5(15):155-164. Available from: https://sid.ir/paper/502720/fa

    IEEE: کپی

    شیدا محبی، یونس مستوفی، و ذبیح اله زمانی، “حفظ کیفیت و افزایش عمر انبارمانی میوه زغال اخته با استفاده از روش بسته بندی در اتمسفر تعدیل یافته،” تولید فرآوری محصولات زراعی و باغی، vol. 5، no. 15، pp. 155–164، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/502720/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button