APA:
کپیگیلانی، فروغ، رفتنی امیری، زینب، و اسماعیل زاده کناری، رضا. (1396). اثر حلال های مختلف و امواج فراصوت بر خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره میوه زغال اخته. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 13(4 (پیاپی 43))، 517-527. SID. https://sid.ir/paper/143591/fa
Vancouver:
کپیگیلانی فروغ، رفتنی امیری زینب، اسماعیل زاده کناری رضا. اثر حلال های مختلف و امواج فراصوت بر خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره میوه زغال اخته. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛13(4 (پیاپی 43)):517-527. Available from: https://sid.ir/paper/143591/fa
IEEE:
کپیفروغ گیلانی، زینب رفتنی امیری، و رضا اسماعیل زاده کناری، “اثر حلال های مختلف و امواج فراصوت بر خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره میوه زغال اخته،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 4 (پیاپی 43)، pp. 517–527، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143591/fa